Support voor Mac mini

Aan de slag

Uw Mac configureren

Gebruik de Configuratie-assistent om de simpele stappen te doorlopen die nodig zijn om uw nieuwe Mac in gebruik te nemen.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kunt u alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Doe meer met uw Mac mini

Maak verbinding met andere apparaten

Als de kabel van uw externe beeldscherm, externe harde schijf of ander apparaat niet kan worden aangesloten op de Thunderbolt 3 (USB-C)-poorten van de Mac mini, hebt u misschien een adapter nodig.

Maak verbinding met 10-Gb ethernet

Als u uw Mac mini hebt geconfigureerd met 10-Gb Ethernet, leest u hier welke kabels u moet gebruiken en hoe u de overdrachtsnelheden kunt maximaliseren.

Informatiebronnen

Mac mini-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw Mac mini allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor uw specifieke Mac mini-model.

macOS-gebruikershandleiding

Meer informatie over macOS-functies en hoe u het meeste uit uw Mac kunt halen.

Het is geen probleem AppleCare+

Naast een onbeperkt aantal reparaties voor bescherming tegen onopzettelijke schade krijgt u directe toegang tot Apple experts en nog veel meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.