macOS High Sierra

Informatie over je Mac

Meer informatie over je Mac

De versie van macOS weergeven: Kies Apple-menu > 'Over deze Mac'.

De specificaties van je computer weergeven: Kies Apple-menu > 'Over deze Mac'. Als je meer gedetailleerde informatie wenst, klik je op 'Systeemoverzicht' in het paneel 'Overzicht'.

De volledige technische specificaties van je computer opzoeken: Ga naar de webpagina Technische specificaties van Apple Support. Als je de technische specificaties in andere talen wilt zien, klik je op 'Specificaties in andere talen'.

De handleiding van je computer opzoeken: Ga naar de webpagina Handleidingen van Apple Support. Als je je Mac niet ziet, klik je op 'Zoek op product' en klik je vervolgens op 'Draagbare computers' of 'Desktopcomputers'. Als je handleidingen in andere talen wilt zien, klik je op 'Handleidingen in andere talen'.

Tip: Je kunt de Apple basishandleiding voor je Mac downloaden in de iBooks Store. Open iBooks, klik op de knop 'iBooks Store' in de knoppenbalk en klik vervolgens op 'Apple gebruikershandleidingen' in het gedeelte 'Direct naar' aan de rechterkant.

Open iBooks

Informatie voor het oplossen van problemen

Raadpleeg de website van Apple Support of gebruik de website van Apple Support Communities om andere Apple gebruikers wereldwijd om informatie te vragen.

Mogelijkheden voor service en reparatie

De mogelijkheden bekijken: Kies Apple-menu > 'Over deze Mac'. Klik in het venster 'Systeeminformatie' op 'Service' en klik vervolgens op 'Toon mijn service- en reparatieopties'. Je kunt eventueel ook op 'Controleer mijn dekkingsstatus voor service en ondersteuning' klikken. Zie Service of reparatie van je Mac voor meer informatie.

Zie het Apple Support-artikel Over je dekking voor support en serviceopties als je Systeeminformatie niet kunt openen.

Tip: Raadpleeg het Apple Support-artikel Wat je moet doen voordat je een Mac verkoopt of weggeeft als je van plan bent over te stappen op een nieuwe Mac.