Bijhouden wat belangrijk is

iPhone, iPad of iPod touch

Gebruik Zoek mijn om uw zoekgeraakte of gestolen apparaat terug te vinden en te beschermen.

Mac

Gebruik Zoek mijn om uw zoekgeraakte of gestolen Mac terug te vinden en te beschermen.

AirPods

Gebruik Zoek mijn om uw AirPods op een kaart weer te geven en een geluid af te spelen om ze te vinden.

Apple Watch

Zoek mijn kan u helpen uw zoekgeraakte Apple Watch te vinden en uw informatie te beschermen.

Vrienden en familie

Leer hoe u uw locatie deelt en locatiegebaseerde meldingen instelt voor vrienden en familie.

Persoonlijke objecten

Ontdek hoe u uw persoonlijke objecten kunt volgen met AirTag of Zoek mijn-netwerkaccessoires.

Als Zoek mijn offline is

Lees wat u kunt doen als uw apparaat niet op de lijst staat, als het offline is of als u een onverwacht apparaat ziet in Zoek mijn.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.