Als uw AirPods zoek zijn

Hulp nodig met het zoeken naar uw AirPods? Gebruik 'Zoek mijn' om uw AirPods op een kaart te zien, een geluid af te spelen om ze te vinden en weer draadloos te kunnen luisteren.

Zo werkt het

U kunt uw zoekgeraakte AirPods terugvinden via 'Zoek mijn'. Als u 'Zoek mijn [apparaat]' al hebt geconfigureerd op een iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt met uw AirPods, is de functie ook automatisch ingeschakeld voor uw AirPods. Dus als de AirPods zijn zoekgeraakt, ze niet in hun case zitten en ergens in de buurt zijn, kunt u 'Zoek mijn' gebruiken om ze te vinden. Als uw AirPods buiten het bereik zijn van al uw apparaten, opgeladen moeten worden of in de AirPod-case zitten, kan 'Zoek mijn ' nog steeds helpen door weer te geven waar en wanneer ze voor het laatst waren verbonden.

Uw AirPods weergeven op een kaart

Log in bij iCloud.com of gebruik de Zoek mijn-app om uw AirPods weer te geven op een kaart. 'Zoek mijn' geeft de locatie weer van de Apple apparaten waarop u bent ingelogd met dezelfde Apple ID, en van uw AirPods. Of, als ze niet zijn verbonden, waar en wanneer ze voor het laatst online waren.

Op een computer

1. Ga naar iCloud.com.
  2. Log in met uw Apple ID.
  3. Open Zoek mijn iPhone.
  4. Klik op 'Alle apparaten' en klik dan op uw AirPods.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Zoek mijn-app.
  2. Selecteer het tabblad 'Apparaten'.
  3. Kies de AirPods.

Onder elk apparaat wordt een locatie of 'Geen locatie gevonden' weergegeven.

Als uw AirPods van elkaar zijn gescheiden, ziet u maar één locatie tegelijk op de kaart. Zoek de AirPod die u op de kaart ziet en leg deze in zijn case. Vernieuw dan de kaart en zoek de andere.

Een geluid afspelen

Als uw AirPods in de buurt zijn van een van uw Apple apparaten en verbonden zijn met Bluetooth, kunt u via iCloud.com of de Zoek mijn-app een geluid afspelen zodat u ze kunt vinden. Uw AirPods spelen twee minuten lang (of net zolang tot u het zelf stopt) een geluid af dat steeds luider wordt.

1. Open de Zoek mijn-app.
  2. Selecteer het tabblad 'Apparaten'.
  3. Kies uw AirPods in de lijst.
  4. Tik op 'Speel geluid af'.

Haal wel eerst de AirPods uit uw oren voordat u een geluid afspeelt.

Als uw AirPods offline zijn

Als u 'Zoek mijn [apparaat]' niet hebt ingeschakeld voordat u de AirPods kwijtraakte, kunt u deze functie niet gebruiken om ze te vinden. Als u 'Geen locatie gevonden' ziet onder de AirPods, kunt u geen geluid afspelen om ze te vinden, maar mogelijk wel aanwijzingen krijgen over de locatie waar ze voor het laatst waren verbonden. Als uw AirPods weer online komen, krijgt u een melding op de iPhone, iPad of iPod touch waarmee u ze gebruikt.

'Zoek mijn' is de enige manier om een verloren of gestolen apparaat te zoeken of om de locatie ervan te volgen. Er is geen andere Apple voorziening om uw apparaat te zoeken, de locatie ervan te volgen of het op een andere manier te signaleren.

Als u een beheerde Apple ID gebruikt die aan u is toegewezen door een school of instelling, hebt u geen toegang tot 'Zoek mijn'.

Een ontbrekende AirPod of case vervangen

Als u uw AirPod of oplaadcase nog steeds niet kunt vinden of als er iets beschadigd is, kunt u het serienummer achterhalen en vervolgens contact opnemen met Apple Support voor een vervangend exemplaar. Vervolgens leest u hoe u de vervangende AirPod kunt configureren.

U kunt ook meer lezen over de prijzen en serviceopties van AirPods.