Zoek mijn iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Schakel Zoek mijn iPhone in op uw Apple apparaten. U kunt vervolgens de app Zoek mijn iPhone of iCloud.com gebruiken om de apparaten terug te vinden als deze zoekraken.

Schakel Zoek mijn iPhone in

Schakel Zoek mijn iPhone in op elk van uw apparaten zodat u deze kunt vinden als ze zoekraken.

Gebruik Zoek mijn iPhone

Wanneer u inlogt bij iCloud.com of de Zoek mijn iPhone-app, kunt u uw zoekgeraakte apparaat op een kaart vinden of een geluid afspelen. En u kunt de Verloren-modus gebruiken om al uw persoonlijke informatie te vergrendelen, te traceren of op afstand te wissen.

Wat doe ik als ik mijn apparaat nog steeds niet kan vinden?

Als u een iPhone, iPad, iPod touch of Mac bent verloren of vermoedt dat deze is gestolen, kunt u het apparaat met behulp van deze stappen vinden en uw gegevens beschermen.