Uw vermiste Apple apparaat opsporen

Wanneer u Zoek mijn iPhone inschakelt, kan iCloud u helpen uw vermiste apparaat terug te vinden. En als uw apparaat ooit zoekraakt of wordt gestolen, houdt Activeringsvergrendeling uw informatie veilig.

Schakel Zoek mijn iPhone in

Schakel Zoek mijn iPhone in op elk van uw apparaten zodat u deze kunt vinden als ze zoekraken.

Gebruik Zoek mijn iPhone

Wanneer u inlogt bij iCloud.com of de Zoek mijn iPhone-app, kunt u uw zoekgeraakte apparaat op een kaart vinden of een geluid afspelen. En u kunt de Verloren-modus gebruiken om al uw persoonlijke informatie te vergrendelen, te traceren of op afstand te wissen.

Wat doe ik als ik mijn apparaat nog steeds niet kan vinden?

Als u een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch of AirPods bent verloren of vermoedt dat deze is of zijn gestolen, kunt u het apparaat of de apparaten met deze stappen vinden en uw gegevens beschermen.