Bijhouden wat belangrijk is

Met Zoek mijn kunt u uw locatie delen met anderen, anderen hun locatie laten delen, of een vermist apparaat terugvinden.

Zoek mijn inschakelen

Schakel Zoek mijn in op elk van uw apparaten zodat u deze kunt vinden als ze zoekraken. Of deel uw locatie met vrienden en familie.

Zoek mijn gebruiken

Wanneer u Zoek mijn gebruikt, kunt u uw vermiste apparaat op een kaart zien en een routebeschrijving naar de locatie ervan ontvangen. U kunt het apparaat ook een geluid laten afspelen. U kunt ook 'Deel mijn locatie' inschakelen zodat vrienden en familie weten waar u bent.

Wat doe ik als ik mijn apparaat nog steeds niet kan vinden?

Als u een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch of AirPods bent verloren of vermoedt dat deze is of zijn gestolen, kunt u het apparaat of de apparaten met deze stappen vinden en uw gegevens beschermen.