Bijhouden wat belangrijk is

De app Zoek mijn gebruiken

Zoek mijn voegt Zoek mijn iPhone en Zoek mijn vrienden samen in één app in iOS 13.

Zoek mijn gebruiken op iCloud.com

Het activeringsslot inschakelen

Zoek mijn bevat het activeringsslot, een functie die voorkomt dat iemand anders uw iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Mac gebruikt als deze ooit zoekraakt of wordt gestolen.

Kunt u nog steeds uw apparaat niet vinden?

Als u een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch of AirPods bent verloren of vermoedt dat deze is of zijn gestolen, kunt u het apparaat of de apparaten met deze stappen vinden en uw gegevens beschermen.