Bijhouden wat belangrijk is

Zoek mijn voegt Zoek mijn iPhone en Zoek mijn vrienden samen in één app in iOS 13.

Zoek mijn gebruiken op iCloud.com

Als u Zoek mijn [apparaat] inschakelt op al uw apparaten, kunt u iCloud.com gebruiken om een apparaat terug te vinden als het zoekraakt. U kunt ook uw locatie delen met vrienden en familie of de locatie van uw vrienden vinden op iCloud.com

Een zoekgeraakt apparaat terugvinden

Lees wat u moet doen als een apparaat zoekraakt.

Wat doe ik als ik mijn apparaat nog steeds niet kan vinden?

Als u een iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch of AirPods bent verloren of vermoedt dat deze is of zijn gestolen, kunt u het apparaat of de apparaten met deze stappen vinden en uw gegevens beschermen.