Als u de foto’s op een iPhone, iPad of iPod touch niet kunt importeren in een computer

Probeer de onderstaande stappen als u geen foto’s kunt importeren in een computer of als de computer een iPhone, iPad of iPod touch niet herkent als camera.

Gebruik iCloud-fotobibliotheek of Mijn fotostream

Als u iCloud-fotobibliotheek op de Mac en het iOS-apparaat hebt ingeschakeld, bevinden de foto’s zich mogelijk al op de computer. Gebruik deze stappen om de foto’s in Foto’s voor OS X te zoeken. U kunt ook gaan naar iCloud.com en de app Foto’s openen om de gehele fotobibliotheek te zien en te kiezen welke foto’s u wilt importeren.

U kunt ook Mijn fotostream gebruiken om uw foto’s op de computer te openen.

Controleer op updates

1. Controleer op updates voor de fotobeheersoftware en iTunes.
  2. Werk de iPhone, iPad of iPod touch bij.
  3. Werk de Mac of pc bij. Gebruik in Windows het programma Windows Update.

Probeer de foto’s opnieuw te importeren

Probeer eerst opnieuw de stappen om de foto’s te importeren in de computer. Probeer vervolgens deze stappen:

1. Maak een nieuwe foto om die te importeren. U kunt een schermafbeelding op het iOS-apparaat bewaren door tegelijkertijd op de sluimerknop en de thuisknop te drukken.
  2. Sluit het iOS-apparaat aan op de computer.
  3. Probeer de foto’s opnieuw te importeren met de fotobeheersoftware. U kunt ook deze stappen op een pc proberen:
    • Mac: open Fotolader in de map Programma’s.
    • Windows 8: verplaats de muisaanwijzer naar de rechterbovenhoek, klik op het vergrootglas, voer Computer in en druk op Return. Klik rechts op het apparaat bij Draagbare apparaten (indien aanwezig) en kies Foto’s importeren.
    • Windows 7: kies Start > Computer. Klik rechts op het apparaat bij Draagbare apparaten en kies Foto’s importeren.
  4. Als de computer het apparaat niet ziet, zorgt u ervoor dat het apparaat de computer vertrouwt.

Probeer het met een andere computer

Als u de camera niet ziet in Apparaatbeheer, test u het iOS-apparaat op een andere computer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.

Laatst gewijzigd op: