De nieuwste versie van iTunes downloaden

Lees hier hoe u iTunes bijwerkt naar de nieuwste versie.

Als iTunes is geïnstalleerd op de computer, volgt u de onderstaande instructies om iTunes bij te werken naar de nieuwste versie.

Als u iTunes niet is geïnstalleerd op de computer, downloadt u de nieuwste versie.

Mac

1. Open iTunes.
  2. Kies in de menubalk boven in het computerscherm het menu iTunes > Zoek naar updates.
  3. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Windows

1. Open iTunes.
  2. Houd Ctrl ingedrukt en druk op B om de menubalk weer te geven als u deze niet ziet. Lees meer over de menubalk in iTunes voor Windows
  3. Kies in de menubalk Help > Zoeken naar updates.
  4. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Als u niet wordt gevraagd een nieuwe versie van iTunes te installeren, hebt u al de nieuwste versie die het besturingssysteem ondersteunt. Sommige functies of apparaten vereisen mogelijk een nieuwere iTunes-versie dan de versie die uw systeem ondersteunt. Raadpleeg de systeemvereisten op de iTunes-downloadpagina.

Meer informatie

Lees hoe u de iOS-software op een iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt.

Lees hoe u software-updates kunt krijgen voor uw Mac.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: