iTunes voor Windows downloaden

In Windows 10 en nieuwer heb je toegang tot je muziek, videocontent en Apple apparaten in hun eigen speciale apps: de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app. Als je pc deze apps niet ondersteunt, kun je iTunes voor Windows blijven gebruiken.

De Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app voor Windows gebruiken

In plaats van iTunes kun je drie speciale apps gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor het luisteren naar muziek, het bekijken van materiaal en het beheren van je Apple apparaten.

Symbool van Apple Music-app

Apple Music-app
Luister naar en beheer muziek uit je iTunes-bibliotheek, inclusief je iTunes Store-aankopen.

Meer informatie over de Apple Music-app voor Windows

Symbool van Apple TV-app

Apple TV-app
Bekijk en beheer films en tv-programma's vanuit je iTunes-bibliotheek, inclusief je iTunes Store-aankopen.

Meer informatie over de Apple TV-app voor Windows

Symbool van Apple Devices-app

Apple Devices-app
Hiermee kun je je iPhone of iPad handmatig bijwerken, herstellen en beheren en er een reservekopie van maken. Bovendien kun je handmatig materiaal op je pc synchroniseren.

Meer informatie over de Apple Devices-app voor Windows

Belangrijke informatie over de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app

• Je hebt Windows 10 of nieuwer nodig.
  • Je moet alle drie de apps downloaden: de Apple Music-app, de Apple TV-app en de Apple Devices-app. Als je slechts één van deze apps downloadt, vraagt iTunes je om de andere twee apps te downloaden om de muziek- en videocontent in je iTunes-bibliotheek te openen.
  • Nadat je deze apps hebt gedownload, kun je iTunes alleen gebruiken om je podcasts en audioboeken te openen.
  • De Apple Music-app en de Apple TV-app lezen de inhoud van je iTunes-bibliotheek; verwijder je iTunes-bibliotheek dus niet.
  • Om je iTunes Store-aankopen te openen in de Apple Music-app en de Apple TV-app, moet je je computer machtigen met je Apple ID.

Wat gebeurt er met iTunes nadat je de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app hebt gedownload?

Nadat je de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app hebt gedownload, zie je je muziek- of videocontent niet meer in iTunes. Bovendien kun je iTunes niet gebruiken om je iPhone of iPad handmatig te synchroniseren en te beheren. Je kunt iTunes alleen gebruiken om je podcasts en audioboeken te openen.

Gebruik de Apple Music-app en de Apple TV-app om je muziek- en videocontent vanuit je iTunes-bibliotheek te openen. Gebruik de Apple Devices-app om je iPhone of iPad te beheren.

De Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app downloaden en bijwerken

Nadat je de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app hebt gedownload, kun je controleren op updates in de Microsoft Store.

Als je pc de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app niet ondersteunt

Als je pc niet voldoet aan de systeemvereisten voor de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app, kun je iTunes voor Windows blijven gebruiken.

iTunes voor Windows downloaden

iTunes voor Windows downloaden in de Microsoft Store

Voor hulp bij het downloaden van iTunes in de Microsoft Store of bij het beheren van iTunes in Windows kun je contact opnemen met Microsoft.

Nadat je iTunes voor Windows hebt gedownload, kun je controleren op updates in de Microsoft Store.

De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Bekijk wat je in je land of regio kunt kopen.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. De Apple TV-app en sommige functies van de Apple TV-app zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.