De software van de Mac bijwerken

Gebruik de App Store om het besturingssysteem van de Mac en eventuele programma's die u van de App Store hebt gedownload, bij te werken.

Om te controleren of er software-updates zijn voor de Mac, opent u de App Store-app op de Mac. Klik op 'Updates' op de App Store-knoppenbalk en gebruik vervolgens de knoppen 'Werk bij' om alle weergegeven updates te downloaden en te installeren. Updates die in de afgelopen 30 dagen zijn geïnstalleerd, worden onder deze lijst weergegeven.

Als u een verwachte update voor Mac niet ziet:

• Installeer alle updates die worden weergegeven. Ga daarna terug naar de tab 'Updates' en controleer nogmaals. Als u een update die u verwacht, niet ziet staan, gebruikt u het zoekveld om de app te zoeken die u wilt bijwerken.
  • Updates van Safari en Mac-firmware worden mogelijk niet weergegeven, omdat u die ontvangt als onderdeel van macOS-updates.
  • Als u een programma niet via de App Store hebt gekregen, raadpleegt u de maker van het programma voor updates.
  • Als u OS X Snow Leopard of Lion gebruikt, krijgt u OS X-updates door 'Software-update' te kiezen in het Apple-menu ().

Meer informatie over hoe u kunt upgraden naar de nieuwste macOS-versie met daarin ook de nieuwste versie van Safari en de App Store.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Publicatiedatum:Fri Dec 01 14:41:42 GMT 2017