De software up uw Mac bijwerken

Hoe u macOS en apps kunt bijwerken via de Mac App Store.

Symbool van de App Store

Om te controleren op Mac-software-updates, opent u de app App Store op de Mac en klikt u op Updates op de knoppenbalk. Indien updates beschikbaar zijn, klikt u op de knop Werk bij om de updates te downloaden en installeren.

In de Mac App Store vindt u updates voor Mac, geen updates voor iPhone, iPad of iPod touch. Als de App Store niet op de Mac staat, ontvangt u updates door 'Software-update' te kiezen in het Apple-menu ().

Als u een verwachte Mac update niet ziet:

• Installeer updates die beschikbaar zijn en controleer weer op updates. Sommige updates verschijnen alleen nadat andere updates zijn geïnstalleerd en sommige updates maken deel uit van andere updates. Updates voor Safari worden bijvoorbeeld niet weergegeven, omdat deze deel uitmaken van macOS-updates.
  • Gebruik het veld Zoek op de knoppenbalk om te zoeken naar de app die u wilt bijwerken.
  • Klik op 'Aankopen' om te zien welke apps u hebt gedownload via de Mac App Store. Als u een app ergens anders hebt opgehaald, controleer dan bij de ontwikkelaar van de app op updates.
  • Als u OS X Snow Leopard of Lion gebruikt, ontvangt u OS X-updates door 'Software-update' te kiezen in het Apple-menu. Download app-updates via de Mac App Store.

Meer informatie

Meer informatie over hoe u kunt upgraden naar de nieuwste versie van macOS, die de nieuwste versie van Safari en de Mac App Store omvat.

U kunt uw App Store-voorkeuren instellen op 'Download nieuwe updates op achtergrond'. Als u OS X El Capitan v10.11.5 of hoger gebruikt, omvatten deze updates belangrijke nieuwe macOS-versies, zoals macOS Sierra. U ontvangt dan een melding op uw Mac wanneer de updates kunnen worden geïnstalleerd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.