Support voor iMac

Aan de slag

Een iMac configureren

Gebruik de configuratie-assistent om de eenvoudige stappen te doorlopen die nodig zijn om uw nieuwe Mac te gebruiken.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kunt u alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Doe meer met uw iMac

Externe beeldschermen gebruiken

Ontdek hoeveel beeldschermen uw iMac ondersteunt, hoe u uw beeldscherm aansluit en nog veel meer.

De poorten identificeren

Lees meer over de poorten op uw iMac en hoe u een extern beeldscherm, harde schijf of ander apparaat kunt aansluiten.

Als Touch ID niet werkt

Leer wat u moet doen als Touch ID niet naar behoren werkt op uw Magic Keyboard met Touch ID.

Draadloze apparaten configureren

Het toetsenbord, de muis of het trackpad waarmee uw iMac wordt geleverd, zijn al gekoppeld. Volg deze stappen als u ze opnieuw moet koppelen of wanneer u ze apart hebt gekocht.

Informatiebronnen

Basisbeginselen voor de iMac

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw iMac allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van uw iMac.

macOS-gebruikershandleiding

Meer informatie over macOS-functies en hoe u het meeste uit uw Mac kunt halen.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.