Support voor het onderwijs

Meld u aan of log in

Aan de slag met Apple School Manager.

Implementatiehandleiding voor het onderwijs

Lees hier hoe u uw omgeving voorbereidt, Apple apparaten configureert en implementeert, en leerkrachten laat werken in hun klaslokalen.

Gebruikershandleiding voor Apple School Manager

Lees hier hoe u apparaten vanaf één plek implementeert, en alles wat u moet weten over Apple School Manager.

Schoolwerk

Nieuwe functies

Ontdek de nieuwe functies en verbeteringen in de nieuwste versie van de Schoolwerk-app.

Gebruikershandleidingen voor Schoolwerk

Lees hier hoe u bestanden kunt delen en hoe u Schoolwerk-activiteiten in lesinstructies en opdrachten kunt integreren.

Klaslokaal

Nieuwe functies

Ontdek de nieuwste functies en verbeteringen in de Klaslokaal-app voor Mac en iPad.

Gebruikershandleiding voor docenten

Lees hoe u uw klas kunt instellen, de schermen van uw leerlingen kunt zien en een les kunt geven in Klaslokaal.

Hulpbronnen voor IT

Uw apparaten beheren

Apple School Manager biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iOS-apparaten en macOS-apparaten te implementeren en beheren in uw organisatie.

Over gebundelde authenticatie

Maak gebruik van gebundelde authenticatie zodat uw gebruikers hun bestaande namen en wachtwoorden kunnen gebruiken als een beheerde Apple ID.

Over de integratie van studenteninformatiesystemen (SIS)

Koppel uw ondersteunde studenteninformatiesysteem (SIS) aan Apple School Manager om gegevens over leerlingen, studenten, personeel en klassen te importeren.

Gebruikershandleiding voor Apple Platform Deployment

Implementeer en beheer Apple hardware, software en voorzieningen in uw organisatie.

Apparaatinschrijving en -configuratie vereenvoudigen

Automatiseer Mobile Device Management-inschrijving (MDM) en stroomlijn de configuratie.

Materiaal distribueren in uw instelling

Lees hier hoe u apps en boeken kunt implementeren die u hebt gekocht in het gedeelte 'Apps en boeken' in Apple School Manager.

Apple Configurator gebruiken in uw instelling

Implementeer en configureer snel en eenvoudig één of tientallen iPhone-, iPad-, Apple TV- en iPod touch-apparaten.

Meer informatie over het gebruik van uw beheerde Apple ID

Ontdek welke voorzieningen beschikbaar zijn met uw beheerde Apple ID, hoe u een wachtwoord maakt of opnieuw instelt en de stappen die u moet volgen om in te loggen.

Beheer en betaling

Informatie beveiligen op beheerde apparaten

Lees hier hoe u het activeringsslot en de verloren-modus beheert op apparaten met Mobile Device Management (MDM).

Apple programma's en betaalmethoden voor het onderwijs

Hier leest u welke Apple programma's en betaalmethoden in uw land of regio beschikbaar zijn voor onderwijsinstellingen.

Over privacy en beveiliging

Al onze producten, inclusief de producten voor het onderwijs, hebben ingebouwde privacyfuncties en -regelaars. Onze producten worden ontwikkeld om de verzameling van gegevens te beperken, waar mogelijk verwerking op het apparaat te gebruiken en transparantie en controle te bieden over hoe informatie wordt gedeeld.

Meer informatie over privacy en beveiliging voor Apple producten in het onderwijs

Neem contact met ons op

Vraag support aan

Krijg ondersteuning bij het gebruik van beheerde ID's, de implementatie van apps of het beheer van apparaten.

Problemen met aanmelden?

Krijg hulp als u problemen ervaart bij het aanmelden voor de Apple Education Community.

Support voor Volume Purchasing

Krijg hulp met Volume Purchase-accounts en -facturering.

Support voor inschrijving bij AppleCare

Krijg hulp bij het inschrijven in Apple School Manager en het bijwerken van bestaande accounts.

Apple gemeenschappen

Ontdek zakelijke en onderwijsoplossingen voor iPhone, iPad of Mac via gebruikers van over de hele wereld.