Een voorbeeld van de weergave Opdrachtdetails van 'Excursie!' voor een klas natuurwetenschappen toont gedetailleerde voortgangsgegevens voor de geselecteerde activiteit, inclusief informatie over de tijd en score. De algehele voortgang geeft aan dat je 50% van de opdrachten hebt voltooid en dat er nog één activiteit moet worden voltooid.

Je voortgang bekijken

Gebruik de klasweergave en de weergave Opdrachtdetails om te zien hoe je het doet in vergelijking met je klasgenoten en per opdrachtactiviteit.

Je voortgang in Schoolwerk bekijken

Een voorbeeld van een samenwerkbestand van een leerling (Hilma Goodwin - Probability Lab), klaar om in te leveren in Schoolwerk via de iWork Numbers-app.

Je werk inleveren

Je kunt je werk vanuit de Schoolwerk-app of een iWork-app inleveren of de deelknop gebruiken in de app waarin je je werk hebt gedaan.

Inleveren en vervangen van werk in Schoolwerk

Een voorbeeld van de klasweergave 'Math' toont vier opdrachten in de weergave 'In te leveren'; twee in 'Vandaag in te leveren' en twee in 'Hierna in te leveren'. Naast de weergave Recent bevat de Schoolwerk-navigatiekolom vier klassen (literatuur, wiskunde, natuurwetenschappen en technologie).

Snel zien wat er binnenkort moet worden ingeleverd

Gebruik de Schoolwerk-navigatiekolom om je klassen te bekijken. Gebruik vervolgens de weergave Recent of de klasweergave om de opdrachten te bekijken die vandaag en de komende week moeten worden ingeleverd.

Opdrachten bekijken in Schoolwerk

Om door de Gebruikershandleiding Schoolwerk te bladeren, klik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op Support voor het onderwijs.