Een voorbeeldopdracht toont de voortgang van de klas bij twee activiteiten en een huiswerkopgave. Boven in de opdracht toont Schoolwerk hoeveel leerlingen de hele opdracht voltooid hebben en hoeveel niet. Om te kijken hoever afzonderlijke leerlingen zijn, tik je linksboven op 'Niet klaar' of 'Klaar'. In de voortgangsgegevens toont Schoolwerk de resultaten voor de belangrijkste activiteit met app voor alle leerlingen, de gemiddelde tijdsduur die de leerlingen nodig hadden om een opdracht te voltooien en het aantal leerlingen dat de activiteit heeft voltooid.

Voortgangsgegevens van de klas en leerlingen bekijken

Geef opdrachten op in apps die leerlingvoortgang bijhouden en bekijk vervolgens de voortgang van de klas of leerlingen om meer inzicht te krijgen in hoe de leerlingen het doen.

Voortgangsgegevens van de klas en leerlingen bekijken in Schoolwerk

Een voorbeeld van het samenwerkbestand van een leerling in Numbers (Leong Kevin - Probability Lab 3), met de mogelijkheden om te delen weergegeven.

Bestanden delen en samenwerken met leerlingen

Deel bestanden met individuele leerlingen of een hele klas en werk vervolgens samen met leerlingen aan opdrachtonderdelen.

Activiteiten toevoegen in Schoolwerk

Een Schoolwerk-dashboard met twee klassen en vier opdrachten in het gedeelte 'In te leveren binnen 7 dagen'. Om leerlingen in een klas en opdrachten voor de klas te zien, tik je bovenaan op de klas.

Snel al je klassen bekijken

Gebruik het dashboard om al je Apple School Manager-klassen te bekijken, evenals de opdrachten die je aan je leerlingen hebt opgegeven.

Klasgegevens in Schoolwerk bekijken

Om door de Gebruikershandleiding Schoolwerk te bladeren klik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op Support voor het onderwijs.