Een voorbeeld van de weergave met opdrachtdetails (Integers) voor een wiskundeklas toont gedetailleerde voortgangsgegevens voor de geselecteerde activiteit, inclusief voltooid percentage, gemiddelde tijd en genormaliseerde score voor de klas. 'Alle activiteiten' geeft aan dat 28 leerlingen de activiteiten niet hebben voltooid, dat je vijf activiteiten moet beoordelen en dat een leerling nog werk opnieuw moet doen. Gebruik 'Leerlinggegevens' om te bepalen welke leerlingen mogelijk achterlopen.

Voortgangs­gegevens van de klas en leerlingen bekijken

Geef opdrachtactiviteiten op in apps die leerlingvoortgang bijhouden en bekijk de opdracht­details, de voortgang van de klas of leerlingen om te zien hoe de leerlingen het doen.

Voortgang van de klas, opdrachten en leerlingen bekijken in Schoolwerk

Een voorbeeld van het samenwerkbestand van een leerling, Leong Kevin - Probability Lab 3, waarin de opties van de knop 'Deel' van de iWork Numbers-app worden weergegeven.

Bestanden delen en samenwerken met leerlingen

Deel bestanden met individuele leerlingen of een hele klas en werk vervolgens samen met leerlingen aan opdrachtactiviteiten.

Activiteiten toevoegen in Schoolwerk

Een voorbeeld van de klasweergave 'Math' (Wiskunde) toont vier opdrachten in de weergave 'Due' (In te leveren): twee in 'Due Today' (Voor vandaag) en twee in 'Due Next' (Volgende om in te leveren). Naast de weergave 'Recent' bevat de Schoolwerk-navigatiekolom vier klassen (literatuur, wiskunde, natuurwetenschappen en technologie), 'Mijn bibliotheek' met 'Concept', 'Favorieten' en 'Imports', en het klasarchief 'Muziek (2020)' voor Township Schools.

Snel al je klassen en opdrachten bekijken

Gebruik de Schoolwerk-navigatiekolom om al je klassen te zien, evenals alle recente en favoriete opdrachten en conceptopdrachten. Als je klassen in Schoolwerk hebt verwijderd, kun je de opdrachten in de klasarchieven ook bekijken in [je organisatie].

Over klassen, opdrachten en leerlingen in Schoolwerk

Om door de Schoolwerk-gebruikershandleiding te bladeren, tik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op Support voor het onderwijs.