Apple ID Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Apple ID.

Wat is een Apple ID?

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple-voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. U kunt bovendien met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple-voorzieningen inloggen.

Een Apple ID aanmaken

U kunt eenvoudig een Apple ID aanmaken. U hebt maar één nodig om in te loggen bij al uw Apple-voorzieningen.

Uw Apple ID beveiligen

Het is belangrijk de Apple ID geheim te houden, omdat die toegang biedt tot allerlei informatie, zoals de agenda, contacten, e-mail, foto’s en zelfs reservekopieën van het iOS-apparaat. Gebruik een sterk wachtwoord en schakel identiteitscontrole met twee factoren in voor een tweede beveiligingslaag.

Uw Apple-account beheren

Leer hoe u inlogt bij meerdere apparaten, uw accountinformatie en wachtwoord wijzigt en meer.

Houd uw Apple ID up-to-date

Uw Apple ID-account is de sleutel tot alles wat u doet met Apple. Houd uw Apple ID-account up-to-date, zoals uw beveiligingsgegevens, contactgegevens en betalingsinformatie.

- Diana, AppleCare Advisor

Contact opnemen met Apple Support

Help me met mijn Apple ID

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.