Support voor Apple ID

Over uw Apple ID

Log in met uw Apple ID

Uw Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot alle Apple voorzieningen en die al uw apparaten feilloos kan laten samenwerken.

Als u uw Apple ID of wachtwoord wijzigt

Nadat u uw Apple ID of wachtwoord hebt gewijzigd, kunt u deze lijst gebruiken om ervoor te zorgen dat uw inloggegevens worden bijgewerkt met de Apple voorzieningen die u gebruikt.

Uw account beveiligen

Apple ID-beveiliging

Hier hebt u enkele effectieve methoden waarmee u de beveiliging van uw account en persoonlijke gegevens kunt maximaliseren.

Voorkom phishing

Ontdek hoe u phishing en andere scams kunt vermijden en wat u moet doen als u verdachte e-mails, telefoongesprekken of berichten ontvangt.

Delen met gezin

Delen met gezin

Met 'Delen met gezin' kunt u aankopen in de iTunes Store en App Store, Apple abonnementen zoals iCloud+ en meer delen met uw gezin. Ouders kunnen daarnaast 'Vraag om te kopen' gebruiken om aankopen van kinderen goed te keuren.

Apple ID's voor uw gezin

Als u aankopen of abonnementen wilt delen, moet u uw Apple ID niet delen. Gebruik in plaats daarvan 'Delen met gezin' zodat elke persoon een eigen Apple ID heeft.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.