Apple ID Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Apple ID.

Wat is een Apple ID?

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple-voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. U kunt bovendien met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple-voorzieningen inloggen.

Een Apple ID aanmaken

U kunt eenvoudig een Apple ID aanmaken. U hebt maar één nodig om in te loggen bij al uw Apple-voorzieningen.

Uw Apple ID beveiligen

Het is belangrijk uw Apple ID geheim te houden, omdat die toegang biedt tot allerlei informatie, zoals de agenda, contacten, e-mail, foto’s en zelfs reservekopieën van uw iOS-apparaat. Gebruik een sterk wachtwoord en schakel twee-factor-authenticatie in voor een tweede beveiligingslaag.

Uw Apple-account beheren

Lees hier hoe u inlogt bij meerdere apparaten, uw accountinformatie en wachtwoord wijzigt en meer.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met mijn Apple ID

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.