Apple ID Support

Uw account veilig houden

Apple neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens heel serieus. Om uw Apple ID veilig te houden, moet u ervoor zorgen dat alleen u toegang hebt tot uw account.

Lees meer over Apple ID

Houd uw instellingen en Apple voorzieningen actueel op al uw apparaten. Log overal in met dezelfde Apple ID.

Delen met gezin

Met Delen met gezin kunt u Apple aankopen en abonnementen delen met uw gezin. Deel iCloud-opslag, iTunes- en App Store-aankopen, locatiegegevens en meer.