Support voor Apple ID

Over uw Apple ID

Houd uw instellingen en Apple voorzieningen actueel op al uw apparaten. Log overal in met dezelfde Apple ID.

Uw account beveiligen

Apple neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens heel serieus. Lees hier hoe u uw Apple ID veilig kunt houden en ongeautoriseerd inloggen kunt voorkomen.

Delen met gezin

Met 'Delen met gezin' kunt u aankopen in de iTunes Store en App Store, iCloud-opslag en meer delen met uw gezin. Ouders kunnen ook 'Vraag om te kopen' gebruiken om de aankopen van een kind goed te keuren of Schermtijd om limieten in te stellen voor de activiteiten van een kind.