Support voor Apple ID

Meer informatie over Apple ID

Houd uw instellingen en Apple voorzieningen actueel op al uw apparaten. Log overal in met dezelfde Apple ID.

Uw account beveiligen

Apple neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens heel serieus. Lees hier hoe u uw Apple ID veilig kunt houden en ongeautoriseerde logins kunt voorkomen.

Delen met gezin

Met 'Delen met gezin' kunt u aankopen en abonnementen bij Apple delen met uw gezin. Deel iCloud-opslag, iTunes- en App Store-aankopen, locatiegegevens en meer.