MacBook-tuki

Täältä löydät kaikki MacBookin ohjeartikkelit, neuvoja ja tuen yhteydenottotavat.

Uusi Mac-käyttäjä

Tässä on muutama ohjeartikkeli, joiden avulla voit aloittaa ensimmäisen Macisi käytön.

Esitellyt aiheet

Katso Macissa ohjelman virrankäyttö

Klikkaa valikkorivillä olevaa akun kuvaketta. Jos ohjelmat kuluttavat paljon energiaa, näet ne Paljon energiaa kuluttavat ohjelmat -luettelosta.

- Ruzzel, AppleCare-laatuasiantuntija

OS X -tuki

Macissasi on OS X -käyttöjärjestelmä. Lue lisätietoja ja hanki opastusta esimerkiksi ohjelmiin, päivityksiin ja palveluihin.

Resurssit

MacBook-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea MacBookin käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.