MacBook-tuki

Täältä löydät kaikki MacBookin ohjeartikkelit, neuvoja ja tuen yhteydenottotavat.

Oletko uusi Mac-käyttäjä?

Autamme aina mielellämme uusia Mac-käyttäjiä. Tässä on muutama ohjeartikkeli, joiden avulla voit aloittaa uuden Macisi käytön.

Esitellyt aiheet

macOS-tuki

macOS on Macisi käyttöjärjestelmä. Lue lisätietoja ja hanki opastusta esimerkiksi ohjelmiin, päivityksiin ja palveluihin.

Resurssit

MacBook-yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea MacBookin käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.