MacBook-tuki

MacBookin käyttäminen

Muiden laitteiden liittäminen

Jos ulkoisen laitteesi kaapeli ei ole yhteensopiva MacBookin USB-C-portin kanssa, saatat tarvita sovittimen.

Force Touch -ohjauslevyn käyttäminen

MacBookin Force Touch -ohjauslevyn avulla voit käyttää appeja (kuten Mail, Kartat ja Safari) entistä fiksummin.

Kolmen sormen vedon ottaminen käyttöön

Kolmen sormen veto on kätevä tapa siirtää kohteita MacBookin näytöllä Force Touch -ohjauslevyn avulla.

Resources

MacBookin perusteet

Lue lisätietoja MacBookin ominaisuuksista ja siitä, mitä kaikkea sillä voi tehdä.

Tekniset tiedot

Tarkista MacBook-mallisi tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.