macOS-tuki

macOS Venturaan päivittäminen

Tutustu uusiin ominaisuuksiin, joilla saat enemmän aikaan, voit tehdä yhteistyötä suosikkiapeissasi ja hyödyntää muita laitteitasi. Saat myös käyttöösi uusimmat turvallisuus- ja tietosuojaominaisuudet, kun päivität.

macOS Venturaan tutustuminen

Jatkuvuuskamera

Käytä iPhonea Macin verkkokamerana ja hyödynnä videotehosteita, kuten Valokeilaa, Muotokuvatilaa ja Studiovaloa. Voit myös näyttää työpöytäsi sisällön Työpöytänäkymän avulla.

Järjestäjä

Järjestä apit ja ikkunat Macissa automaattisesti siten, että keskittymisesi ei häiriinny siirtyessäsi helposti tehtävien välillä.

Pääsyavaimet

Pääsyavaimet ovat entistä helpompi ja turvallisempi tapa kirjautua sisään. Pääsyavaimet korvaavat salasanat, jolloin kirjautuminen tileille käy helpommin ja turvallisemmin.

Mail

Peru helposti juuri lähettämäsi viesti, ajoita viesti lähetettäväksi myöhemmin ja vastaanota muistutuksia viestiin vastaamisesta tuonnempana.

Viestit

Muokkaa esimerkiksi äskettäin lähettämääsi viestiä tai peru se tai merkitse viesti lukemattomaksi.

FaceTime

Voit nyt Handoffin avulla siirtää FaceTime-puhelun saumattomasti Macista iPhoneen tai iPadiin ja päinvastoin.

Resurssit

Käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Uudet ominaisuudet

Lue, mikä on muuttunut kussakin macOS Ventura -päivityksessä.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.