macOS-tuki

Täältä löydät esimerkiksi kaikki macOS High Sierran ja Sierran ohjeartikkelit, resurssit sekä tuen yhteydenottotavat.

macOS High Sierra 10.13.4:een päivittäminen

macOS High Sierra on uusien tekniikoidensa ansiosta entistä luotettavampi, nopeampi ja valmiimpi tulevaisuuden innovaatioita silmällä pitäen. Parannusten ansiosta myös päivittäin käyttämäsi toiminnot ja ohjelmat ovat entistä parempia.

macOS:n käyttäminen

Lue lisää siitä, miten macOS:n tehokkaat toiminnot tekevät päivittäisistä tehtävistä helppoja ja hauskoja.

Resurssit