macOS-tuki

Täältä löydät kaikki macOS Mojaven, High Sierran ja muiden ohjeartikkelit, resurssit sekä tuen yhteydenottotavat.

Päivitä macOS Mojaveen

Tumma tila- ja Pinot-toimintojen kaltaisten toimintojen ja kahden uuden vakio-ohjelman ansiosta macOS Mojave auttaa sinua saamaan entistä enemmän irti jokaisesta klikkauksesta.

macOS:n käyttäminen

Macin käyttäminen on aina toiminut inspiraationa loistaville töille. macOS Mojave tuo nyt ammattikäyttäjien innoittamia uusia toimintoja kaikkien ulottuville.

Katso esittely macOS Mojaven uusista ominaisuuksista

Resurssit