Kolmen sormen vedon laittaminen päälle Force Touch -ohjauslevyssä

Kolmen sormen veto on Multi-Touch-ele OS X:ssä. Sen avulla voit siirtää näytöllä olevaa aktiivista ikkunaa kolmella sormella.

Näin laitat kolmen sormen vedon päälle, jos Macissasi on Force Touch -ohjauslevy

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Osoita Käyttöapu-kuvaketta.
  3. Valitse vasemmalla olevista vaihtoehdoista Hiiri ja ohjauslevy.
  4. Osoita Ohjauslevyn valinnat.
  5. Laita valintamerkki Salli vetäminen -ruutuun.
  6. Valitse ponnahdusvalikosta kolmen sormen veto siten, että sen vieressä on valintamerkki.
  7. Valitse OK.