Ohjeita iOS:n päivitys- ja palautusvirheisiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ratkaista iOS:n päivitys- ja palautusvirheet.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

1. Hanki iTunesin uusin versio. Saatat tarvita iTunesin päivittämiseen OS X Yosemite 10.10.5:n tai uudemman tai Windows 7:n tai uudemman.
  2. Jos laitteen palauttaminen epäonnistui ja saat ilmoituksen, että ”tapahtui tuntematon virhe [virheen numero]”, noudata näitä ohjeita

Jos virheilmoitus edelleen toistuu, kokeile seuraavia ohjeita.

Tarkista virhekoodi tai varoitusviesti

Valitse virhekoodi ja lue toimintaohjeet:

Varmista, että laite, Apple ja iTunes pystyvät kommunikoimaan keskenään

Jos saat virheilmoituksen 1671, iTunes lataa tarvittavia ohjelmistoja. Odota latauksen päättymistä ja yritä sitten uudelleen. Näet lataukseen tarvittavan ajan klikkaamalla iTunesin oikeassa yläkulmassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta.

Jos saat jonkin alla olevista virheilmoituksista, tietokoneesi ei ehkä pysty muodostamaan yhteyttä Applen palvelimeen tai iPhoneesi, iPadiisi tai iPod touchiisi:

• 17, 1638, 3014, 3194, 3000, 3002, 3004, 3013, 3014, 3015, 3194, 3200
  • Ladattaessa ohjelmistoa tapahtui virhe.
  • Laite ei sovellu pyydetylle buildille.

Tarkista seuraavat asiat:

1. Varmista, että iTunes pystyy kommunikoimaan Applen ohjelmistopäivityspalvelimien kanssa.
  2. Tarkista muun valmistajan tietoturvaohjelmisto.

Jos saat virheilmoituksen 4037, iTunes ei pysty päivittämään iOS-laitettasi, koska se on lukittu pääsykoodilla, eikä laitteen lukitusta avattu päivitystä tai palautusta varten. Avaa laitteesi lukitus ja yritä uudelleen. Lue, mitä tehdä, jos unohdit pääsykoodisi.

Jos virheilmoitus edelleen toistuu, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tarkista tietoturvaohjelmisto

Tarkista USB-yhteydet

Jos saat virheilmoituksen 4005, 4013 tai 4014, noudata näitä ohjeita.

Jos näet jonkin alla olevista virheilmoituksista, tarkista USB-yhteys, USB-kaapeli, USB-portti tai tietokone:

• 13, 14, 1600, 1601, 1602, 1603, 1604, 1611, 1643–1650
  • 2000, 2001, 2002, 2005, 2006, 2009
  • Virheilmoitus, joka sisältää tekstin ”virheellinen vastaus”

Tarkista seuraavat asiat. Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen:

1. Käytä laitteen mukana tullutta USB-kaapelia. Jos se ei ole saatavilla, käytä toista Applen USB-kaapelia.
  2. Vaihda tietokoneen toiseen USB-porttiin. Älä liitä kaapelia näppäimistöön.
  3. Vaihda toisen tietokoneen USB-porttiin.
  4. Jos virheilmoitus edelleen toistuu, tarkista muut USB-ongelmat, tarkista muun valmistajan tietoturvaohjelmisto ja sitten tarkista laitteisto.

Jos virheilmoitus edelleen toistuu, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tarkista laitteisto

Jos saat virheilmoituksen 53, noudata näitä ohjeita.

Jos saat jonkin alla olevista virheilmoituksista, ongelma saattaa olla laitteistossa:

• 1, 3, 10, 11, 12, 13, 14, 16
  • 20, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 40, 56
  • 1002, 1004, 1011, 1012, 1014, 1667, 1669

Tarkista seuraavat asiat. Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen:

1. Jos iTunes on auki, sulje se ja avaa se sitten uudelleen.
  2. Tarkista muun valmistajan tietoturvaohjelmisto.
  3. Varmista, että USB-kaapelisi, tietokoneesi ja verkkosi toimivat luotettavasti. Yritä sitten palauttaa iOS-laitteesi vielä kaksi kertaa.
  4. Tarkista, onko ohjelmisto vanhentunut tai onko sitä muokattu

Jos virheilmoitus edelleen toistuu, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Vanhentuneen tai muokatun ohjelmiston tarkastaminen

Jos saat virheilmoituksen 1015 tai ”tarvittavaa resurssia ei löydy” -ilmoituksen, laitteessasi saattaa olla iOS:n luvattomia muutoksia (joita kutsutaan ”jailbreikkaukseksi”). Saatat myös yrittää asentaa laitteeseen iOS:n aiempaa versiota.

Voit palauttaa laitteen uusimpaan iOS-versioon käyttämällä palautustilaa.

Jos virheilmoitus edelleen toistuu, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Julkaisupäivämäärä: Mon May 21 20:15:11 GMT 2018