Sundhed og fitness

Kom godt i gang

Start din fitness- og sundhedsrejse med Apple Watch.

Indstil dine mål, og nå dem

Læs om, hvordan du sporer din fremgang, tilpasser dine målinger og opnår bedre resultater.

Registrer alle de måder, du er aktiv på

Træningstyper

Vælg den mulighed, der passer bedst til den måde, du gør tingene på, så du får de mest nøjagtige data.

Kom cirklen rundt

Dine aktivitetscirkler fortæller dig, hvor meget du bevæger dig, træner og står op hver dag.

Løb en tur

Læs om, hvordan du kommer i gang med at løbe, tjekker din fremgang og vælger, hvilke målinger du skal spore.

Tag en svømmetur

Tæl, hvor mange baner du svømmer i et svømmebassin, eller mål afstand i åbent vand, og opnå bedre resultater.

Opret forbindelse, del og spor din fremgang

Del med venner

I kan opfordre hinanden til at komme alle tre cirkler rundt, lave konkurrencer og spore jeres daglige fremgang.

Se dine tendenser

Se dine tendenser over tid i appen Fitness, så du ved, at du er på rette spor.

Relaterede ressourcer

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.