Løb med dit Apple Watch

Få mest muligt ud af din løbetur med Apple Watch. Og læs mere om, hvordan du sparer strøm på lange løbeture, så dit ur fungerer under hele turen.

Sådan starter du løbetræning

1. Åbn appen Træning.
  2. Rul ned til Løb udenfor eller Løb indenfor.
  3. Tryk på knappen Mere symbolet Mere for at indstille mål for kalorieforbrænding, distance eller tid. Hvis du vil indstille en advarsel om tempo for et løb udenfor, skal du rulle ned, trykke på Indstil eller indstille din tid og derefter vælge Gennemsnit, Aktuelt eller Fra.
  4. Tryk på Start.
  5. Vent på nedtællingen på tre sekunder. Tryk på skærmen for at springe nedtællingen over.

Du kan se din fremgang på urskiven. Advarsler for tempo er kun tilgængelige for løb udenfor.

Sådan sætter du dit løb på pause

Hvis du vil sætte dit løb på pause, skal du trykke på Digital Crown og sideknappen på samme tid. Fortsæt ved igen at trykke på begge knapper samtidigt.

Du kan også indstille indendørs og udendørs løbesessioner for automatisk at sætte træningen på pause, når du holder op med at bevæge dig.

• Åbn appen Indstillinger på dit Apple Watch, og tryk på Træning > Automatisk pause under løb.
  • Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Træning > Automatisk pause under løb.

Sådan afslutter du din træning

Skub til højre, og tryk på knappen Afslut symbolet for at afslutte træning. Når din træning er afsluttet, viser dit Apple Watch dig en oversigt over din træning. Hvis du vil læse mere, kan du se din træningshistorik i appen Aktivitet på din iPhone.

Sådan registrerer du din status

Tilpas målingerne, som du får vist, når du træner, og se dine tidligere træningspas.

Sådan vælger du, hvilke målinger du vil registrere

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Træning > Træningsoversigt.
  3. Tryk på Flere målinger eller Enkelt måling.
    • Hvis du vælger Flere målinger, kan du vælge op til fem målinger for hver træning. Tryk på Løb udenfor eller Løb indenfor, og tryk på Rediger. Tilføj eller slet målinger, og hold knappen Skift rækkefølge nede harmonikasymbolet for at ændre rækkefølgen.
    • Hvis du vælger Enkelt måling, kan du dreje på Digital Crown for at rulle igennem alle målinger under en træningssession.

Disse målinger er oprettet specielt til løb. Du skal indstille flere målinger for at få vist disse valgmuligheder.

• Aktuel mil viser dit tempo for den mil, du netop har tilbagelagt.
  • Rytme viser dig dine skridt per minut.
  • Stigning viser højdestigningen under din træning.

Sådan får du vist din rute

1. På iPhone: Åbn appen Aktivitet.
  2. Tryk på fanen Træning.
  3. Tryk på den træning, du vil have vist, og rul ned.
  4. Tryk på kortet. Farverne viser dit tempo. Grøn er det hurtigste tempo og rød det langsomste.

Hvis du vil have vist ruten, skal du have et Apple Watch Series 2 eller en nyere model eller have din iPhone på dig under træningen. Du skal også slå Registrering af rute til: På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester, trykke på Apple Watch-træning og trykke på Ved brug af appen.

Sådan forbereder du dig til et langdistanceløb

Med Apple Watch kan du vælge, hvordan du vil forberede dig til et langdistanceløb, som f.eks. et maraton, så dit ur holder lige så længe som dig. Se dine muligheder nedenfor:

• Slå Strømbesparelse til. Strømbesparelse slår pulsmåleren og mobildata fra under gang og løb. Når pulsmåleren er slået fra, er udregninger af kalorieforbrænding måske ikke lige så nøjagtige. Ved længerevarende træning kan du vælge at bruge en Bluetooth-brystrem i stedet for den indbyggede pulsmåler. Sådan slår du Strømbesparelse til
  • Synkroniser på forhånd musik, podcasts og lydbøger direkte til dit Apple Watch, så du kan gøre brug af indholdet, selvom du ikke har din iPhone ved hånden. Læs mere om, hvordan du synkroniserer indhold til dit Apple Watch.
  • Tag din iPhone med dig. Hvis du tager din iPhone med dig, kan dit ur bruge Bluetooth til batterikrævende funktioner, som f.eks. at etablere forbindelse, streame musik eller podcasts, tilgå Siri og meget andet. Læs mere om batteriets ydeevne

Få bedre resultater