Sikkerhedsfunktioner i iPhone og Apple Watch

Læs om, hvordan du bruger din iPhone og dit Apple Watch til at få hjælp i nødsituationer.

Sådan foretager du et nødopkald

Flere sikkerhedsfunktioner

Opkald fra iPad eller Mac

Med Wi-Fi-opkald får du forbindelse til alarmcentralen på andre enheder. Læs om, hvordan du kan indstille Wi-Fi-opkald på din iPad eller på din Mac.

Få advarsler om sikkerhed

Din iPhone og dit Apple Watch giver dig besked, når der er udsendt en advarsel om nødsituation, en advarsel fra offentlige myndigheder eller en advarsel om offentlig sikkerhed.