Support til OS X

Alle de emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til OS X El Capitan, Yosemite m.m.

Gør dig klar til macOS Sierra

macOS Sierra kommer snart. Gør dig klar til udgivelsen, og se nogle af de nye funktioner.

Viste emner

Brug af emoji på din Mac

Du kan gøre dine e-mails, noter og dokumenter personlige med humørikoner. Du kan få vist emoji-tastaturet på din Mac ved at trykke på Ctrl–Kommando–Mellemrum.

– Adam, AppleCare-seniorrådgiver

Ressourcer

OS X-fællesskab

Kontakt Apple-support

Hjælp mig med OS X

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.