Support til OS X

Alle de emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til OS X El Capitan, Yosemite m.m.

Opdatering til OS X
El Capitan 10.11.6

Hent den nyeste softwareopdatering for at forbedre stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Viste emner

Brug af emoji på din Mac

Du kan gøre dine e-mails, noter og dokumenter personlige med humørikoner. Du kan få vist emoji-tastaturet på din Mac ved at trykke på Ctrl–Kommando–Mellemrum.

– Adam, AppleCare-seniorrådgiver

Ressourcer

OS X-fællesskab

Kontakt Apple-support

Hjælp mig med OS X

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.