Support til iTunes

Få support til dine køb

Find svar på spørgsmål om fakturering, betalingsoplysninger, køb i iTunes Store eller dit abonnement på Apple Music.

Brug appen Apple Music

Find ud af, hvordan du abonnerer på Apple Music, lytter til radiostationer fra hele verden, køber musik eller sender en gave.

iTunes til Windows

Læs om, hvordan du køber eller downloader indhold fra iTunes Store, abonnerer på Apple Music og synkroniserer indhold på din enhed med computeren.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.