Support til iTunes

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til iTunes.

Indløs dit iTunes-gavekort

Vi elsker alle at få et gavekort til iTunes. Brug dit til at hente musik, film, apps og meget mere.

Viste emner

Sådan føjer du fotos til spillelister

Vælg en spilleliste i iTunes på din Mac. Vælg derefter et foto ved at klikke på det kvadratiske symbol til venstre for spillelistens navn øverst på skærmen.

- Scot, Apple Store-specialist

Udforsk

iTunes-fællesskab

Find løsninger, spørgsmål og svar, tips m.m. fra andre iTunes-brugere

Kontakt Apple-support

Hjælp mig med iTunes

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.