Support til iMovie

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til iMovie.

Sådan redigerer og deler du 4K-video med iMovie

Video, der optages i 4K, har fire gange højere opløsning end de 1080p i almindelig HD-video, hvilket betyder, at billedet bliver meget skarpere og kvalitet højere.

Hjælp til iMovie

Uanset om du vil optage, afspille, redigere eller dele videoer, kan du få hjælp i vores brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

iMovie-fællesskaber

Find løsninger til iMovie til Mac og iOS med Apple-supportfællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp med iMovie

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.