Aktivér Automatiske overførsler eller Appopdateringer

Når du aktiverer Automatiske overførsler, downloades alle køb, som du foretager i App Store, iTunes Store eller Apple Books på din iPhone, iPad, iPod touch eller computer, automatisk til alle dine andre enheder. Du kan også aktivere Automatiske opdateringer for apps.

Når du aktiverer Automatiske overførsler eller Automatiske opdateringer, knyttes din enhed til dit Apple-id.

Hvis du ikke ønsker at aktivere Automatiske overførsler, kan du gendownloade køb fra dine andre enheder.

Hvis du bruger Familiedeling og aktiverer Automatiske overførsler, overføres indhold, som andre medlemmer af din familiegruppe har købt, ikke automatisk til dine enheder. Der sker kun automatiske overførsler af indhold, der er købt med dit Apple-id. Og hvis du aktiverer Automatiske opdateringer, er det kun apps, som du har købt, som opdateres automatisk.

Det skal du bruge

En iPhone X med Indstillinger > [dit navn] > iTunes og App Store åbent. Automatiske overførsler er aktiveret for Musik, Apps, Bøger og lydbøger samt Opdateringer.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Vælg det indhold, der skal downloades automatisk.

Når du aktiverer Automatiske overførsler for musik, apps eller bøger og lydbøger på alle dine enheder, downloades alle køb, som du foretager i App Store, iTunes Store eller Apple Books på en af dine enheder, automatisk til alle dine andre enheder.

Aktivér Opdateringer for at få Automatiske opdateringer af apps. Nye versioner af apps, som du allerede har på din enhed, downloades automatisk, når de bliver tilgængelige.

Du kan aktivere eller deaktivere Automatiske overførsler via mobilnetværket på en iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes og App Store, og slå Brug mobildata til eller fra. Mobildataoverførsler er begrænset til arkivstørrelser på højst 150 MB.

På din computer

Du kan aktivere Automatiske overførsler for apps til din Mac i App Store, for musik, film og TV-programmer i iTunes og for bøger i Apple Books.

App Store

1. Åbn App Store.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg App Store > Indstillinger.
  3. For at aktivere Automatiske overførsler skal du vælge "Download automatisk apps købt på andre Macs." For at aktivere Automatiske opdateringer skal du vælge Automatiske opdateringer.
    Indstillingspanelet i App Store.

iTunes

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke har godkendt din computer, skal du vælge Konto > Godkendelser og derefter Godkend denne computer på menulinjen øverst på computerskærmen.
  2. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Overførsler, og vælg det indhold, der skal downloades automatisk.
    Download-indstillingspanel i iTunes.
  4. Klik på OK.

Apple Books

1. Åbn Apple Books.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Books > Indstillinger. Klik derefter på fanen Butik.
  3. Vælg "Hent nye køb automatisk".
    Indstillingspanelet i Apple Books Store.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.