Aktivering af Automatiske overførsler for køb i iTunes Store, App Store og iBooks Store

Når du slår Automatiske overførsler til, downloades alle køb, som du foretager i iTunes Store, App Store og iBooks Store på din iPhone, iPad, iPod touch eller computer, automatisk til alle dine andre enheder.

Hvis du ikke vil slå Automatiske overførsler til, kan du downloade tidligere køb fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store.

Når du slår Automatiske overførsler til, knyttes enheden også til dit Apple-id.

Hvis du bruger Familiedeling og slår Automatiske overførsler til, overføres indhold, som andre familiemedlemmer har købt, ikke automatisk til dine enheder. Der sker kun automatisk download af indhold, der er købt med dit Apple-id.

Forudsætninger

Du skal også logge på din iPhone, iPad, iPod touch og computer med det samme Apple-id.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Vælg det indhold, der skal downloades automatisk.

Når du slår Automatiske overførsler til for musik, apps eller bøger og lydbøger på alle dine enheder, downloades alle nye køb, som du foretager i iTunes Store, App Store og iBooks Store på en af dine enheder, automatisk til alle dine andre enheder.

Hvis du slår Opdateringer til, downloades alle nye versioner af de apps, som du har på din enhed, automatisk, når de er tilgængelige.

Du kan slå Automatiske overførsler til eller fra via mobilnetværket på iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store, og slå Brug mobildata til eller fra. Mobildataoverførsler er begrænset til arkivstørrelser på højst 150 MB.

På din computer

Du kan slå Automatiske overførsler til for musik, film og tv-udsendelser i iTunes, for bøger i iBooks for Mac-appen, og apps til din Mac i App Store på din Mac.

iTunes

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke har godkendt din computer, skal du vælge Konto > Godkendelser Godkend denne computer på menulinjen øverst på computerskærmen.
  2. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Overførsler, og vælg det indhold, der skal downloades automatisk.
  4. Klik på OK.

iBooks

1. Åbn iBooks til Mac.
  2. Gå til menulinjen øverst i skærmbilledet, og vælg iBooks > Indstillinger. Klik derefter på fanen Butik.
  3. Vælg "Hent nye køb automatisk".
  4. Bekræft dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.

App Store på din Mac

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger på menulinjen øverst på computerskærmen.
  2. Klik på App Store.
  3. Vælg "Hent automatisk programmer købt på andre Mac-computere".

Mere om Automatiske overførsler

• Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch er på internettet, og du slår Push-meddelelser til, downloades dit indhold automatisk til din enhed. På en tilknyttet enhed, der ikke understøtter Push-meddelelser, vises dit indhold automatisk i downloadkøen i iTunes. Du kan downloade indholdet manuelt i iTunes.
  • Hvis du slår Automatiske overførsler til på en Mac eller pc med den nyeste version af iTunes, downloades musik, film og tv-udsendelser, som du køber på dit Apple TV, automatisk til din computer.
  • Automatiske overførsler af musik og downloading af tidligere købt musik, film og tv-udsendelser er muligvis ikke tilgængelig i alle lande og områder. Her kan du se, om du kan downloade iTunes-køb igen i dit land eller område.
  • Automatiske overførsler af film og tv-udsendelser er kun muligt med den nyeste version af iTunes. Automatiske overførsler kan ikke slås til for video på en iOS-enhed.
  • Apps downloades ikke automatisk til Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation), men du kan downloade eller få adgang til tidligere køb på din enhed via iTunes Store eller App Store.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.