Opdatering af apps eller brug af automatiske overførsler

Læs mere om, hvordan du opdaterer apps manuelt, slår automatiske opdateringer fra eller slår automatiske overførsler til.

Med iOS 13 og iPadOS 13 opdateres apps og spil, du henter fra App Store, som standard automatisk. Du får ikke vist meddelelser om at opdatere dine apps. Men du kan også opdatere apps manuelt. Hvis du f.eks. vil fremtvinge en opdatering, kan du opdatere en app manuelt.

Hvis du foretrækker at opdatere alle dine apps manuelt, kan du slå automatiske opdateringer fra.

Når du henter en app på en enhed, installeres appen ikke automatisk på dine andre enheder. Hvis du ønsker, at de apps, du køber, overføres til alle dine enheder, kan du slå Automatiske overførsler til.

Før du begynder

Manuel opdatering af apps

Opdater apps manuelt på din enhed med iOS eller iPadOS, på din Mac eller på dit Apple Watch.

iPhone, der viser muligheden Opdater alle, med en app, der er klar til at opdatere.

Sådan opdaterer du apps manuelt på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn App Store. Hvis du bruger iOS 12 eller en tidligere version, skal du trykke på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på dit profilsymbol øverst på skærmen.
  3. Rul ned for at se afventende opdateringer og udgivelsesnoter. Tryk på Opdater ud for en app for kun at opdatere denne app, eller tryk på Opdater alt.

Sådan opdaterer du apps manuelt på din Mac

1. Åbn App Store.
  2. Klik på Opdateringer i indholdsoversigten.
  3. Klik på Opdater ud for en app for kun at opdatere den pågældende app, eller klik på Opdater alle.

Hvis du ikke hentede appen fra App Store på din Mac, skal du kontakte appudvikleren for at få hjælp med opdateringer.

Sådan opdaterer du apps manuelt på dit Apple Watch

1. På watchOS 6 skal du åbne App Store og rulle ned til bunden.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Opdateringer.
  4. Tryk på Opdater ud for en app for kun at opdatere denne app, eller tryk på Opdater alt.

iPhone, der viser de kontrolelementer, du bruger til at slå automatiske overførsler og automatiske appopdateringer til eller fra.

Slå automatiske opdateringer til eller fra

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. Slå derefter Appopdateringer til eller fra.
  • Åbn App Store på din Mac. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg App Store > Indstillinger. Vælg eller fravælg Automatiske opdateringer.
  • På dit Apple Watch skal du åbne Indstillinger > App Store. Slå Automatiske opdateringer til eller fra. Eller åbn appen Watch på din iPhone, rul til App Store, og tryk på den, og slå derefter Automatiske opdateringer til eller fra.
  • På dit Apple TV HD eller 4K skal du gå til Indstillinger > Apps. Vælg eller fravælg Opdater apps automatisk.

Når du slår automatiske opdateringer fra, modtager du meddelelser fra App Store, hver gang der udgives opdateringer for en af dine apps.

Slå automatiske overførsler til eller fra

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. Under Automatiske overførsler skal du slå Apps til eller fra.
  • Åbn App Store på din Mac. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg App Store > Indstillinger. Vælg eller fravælg "Hent automatisk apps købt på andre Mac-computere."
  • På dit Apple Watch skal du åbne Indstillinger > App Store. Slå Automatiske overførsler til eller fra. Eller åbn appen Watch på din iPhone, rul til App Store, og tryk på den, og slå derefter Automatiske overførsler til eller fra.
  • På dit Apple TV HD eller 4K skal du gå til Indstillinger > Apps. Vælg eller fravælg Installer automatisk apps.

På din enhed med iOS eller iPadOS eller din Mac kan du også slå automatiske overførsler til for musikkøb i iTunes Store og køb i Apple Books.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.