Hvis du ikke kan hente eller opdatere apps på din iPhone eller iPad

Prøv dette, hvis du oplever problemer, når du opdaterer eller downloader apps fra App Store på din iPhone eller iPad.

Tilføj en betalingsmetode

Du skal muligvis have en gyldig betalingsmetode registreret, selvom du downloader en gratis app.

Tilføj en betalingsmetode

Prioriter overførsel

Tryk og hold nede på appen på hjemmeskærmen. Vælg Prioriter overførsel i den viste menu.

iPhone-skærm, der viser en menu over appoverførsler

Genstart enheden

Genstart din iPhone eller iPad, og kontroller derefter, om du kan downloade eller opdatere apps.

Genstart din iPhone

Genstart din iPad

Hvis du stadig ikke kan downloade eller opdatere apps

Kontakt Apple-support