Hvis der vises en meddelelse om et faktureringsproblem med tidligere køb eller om, at bekræftelse er påkrævet

Hvis disse meddelelser vises, kan du muligvis ikke foretage køb, downloade gratis apps eller bruge abonnementer. Du kan løse problemet ved at ændre betalingsmetode. Hvis du ikke kan ændre betalingsmetode, kan du indløse et gavekort og bruge saldoen til at betale for eventuelle ubetalte ordrer.

Sådan ændrer du din betalingsmetode

Du har en ubetalt saldo, fordi Apple ikke kunne debitere din betalingsmetode for et tidligere køb. Tilføj en ny, gyldig betalingsmetode, og fjern derefter den gamle betalingsmetode. Den nye betalingsmetode debiteres automatisk. Når den udestående saldo er betalt, kan du foretage nye køb eller bruge abonnementer igen.

Skift betalingsmetode

Brug et Apple Gift Card eller App Store & iTunes-gavekort til at betale en ubetalt saldo

1. Køb et Apple Gift Card eller App Store & iTunes-gavekort.*

2. Indløs gavekortet.

3. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

4. Tryk på Medier og køb.

5. Tryk på Vis konto.

6. Tryk på Købsoversigt.

7. Tryk på ordren med rød tekst, hvor det skyldige beløb er anført.

8. Tryk på muligheden for at betale med Apple-id-kredit.

Når du har betalt den ubetalte ordre, kan du foretage køb med den resterende saldo på din Apple-konto.

* Gavekort er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Hvis du bruger Familiedeling

Hvis du bruger Familiedeling, og deling af køb er slået til, debiteres familiearrangørens betalingsmetode for alle familiemedlemmers køb. Hvis du er familiearrangør, og du eller et familiemedlem ikke kan foretage køb, skal duændre din betalingsmetode.

Hvis du ikke er familiearrangør, skal du bede familiearrangøren om at ændre betalingsmetoden. Alternativt kan du indløse et gavekort og betale din ubetalte ordre.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig ikke kan løse din ubetalte saldo, skal du kontakte Apple-support.