Hvis du har brug for at ændre eller opdatere betalingsmetoden for dit Apple-id

De betalingsoplysninger, som du bruger til køb af medier og abonnementer fra Apple, opdateres muligvis automatisk af dit pengeinstitut. Læs om, hvordan du redigerer din betalingsmetode manuelt.

Opdater din betalingsmetode på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Betaling og levering. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.

4. Hvis du har brug for at opdatere faktureringsoplysningerne for et eksisterende kort, skal du trykke på betalingsmetoden og derefter trykke på Rediger.

No alt supplied for Image
  5. Angiv dine nye faktureringsoplysninger, og tryk derefter på OK.

Hvis der er et problem, skal du ændre din betalingsmetode

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Betaling og levering. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.

4. Tryk på Tilføj betalingsmetode, indtast den nye betalingsmetode, og tryk derefter på OK.

5. Tryk på Rediger.

6. Tryk på den røde sletteknap ud for den gamle betalingsmetode, og tryk derefter på Fjern.

No alt supplied for Image
  7. Hvis du vil, kan du derefter tilføje den gamle betalingsmetode igen med opdaterede faktureringsoplysninger.

Opdater din betalingsmetode på din Mac

1. Åbn App Store.

2. Klik på dit navn. Hvis dit navn ikke vises, skal du klikke på knappen Log ind, logge ind med dit Apple-id og derefter klikke på dit navn.

3. Klik på Kontoindstillinger. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.

4. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger.

5. Hvis du har brug for at opdatere faktureringsoplysningerne for et eksisterende kort, skal du klikke på Rediger ud for betalingsmetoden.

No alt supplied for Image
  6. Angiv dine nye faktureringsoplysninger, og klik derefter på OK.

Hvis der er et problem, skal du ændre din betalingsmetode

1. Åbn App Store.

2. Klik på dit navn. Hvis dit navn ikke vises, skal du klikke på knappen Log ind, logge ind med dit Apple-id og derefter klikke på dit navn.

3. Klik på Kontoindstillinger. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.

4. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger.

5. Klik på Tilføj betaling, og angiv derefter den nye betalingsmetode. Klik på OK.

6. Klik på Rediger ud for den gamle betalingsmetode, og klik derefter på Fjern betalingsmetode.

No alt supplied for Image
  7. Hvis du vil, kan du derefter tilføje den gamle betalingsmetode igen med opdaterede faktureringsoplysninger.

Opdater din betalingsmetode på din Windows-computer

1. På din Windows-computer: Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen. Læs om, hvordan du får Apples apps til Windows.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først. (Hvis du har iTunes til Windows, skal du vælge Konto > Se min konto på menulinjen).

No alt supplied for Image
  3. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger.

4. Hvis du har brug for at opdatere faktureringsoplysningerne for et eksisterende kort, skal du klikke på Rediger ud for betalingsmetoden.

5. Angiv dine nye faktureringsoplysninger, og klik derefter på OK.

Hvis der er et problem, skal du ændre din betalingsmetode

1. På din Windows-computer: Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen. Læs om, hvordan du får Apples apps til Windows.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først. (Hvis du har iTunes til Windows, skal du vælge Konto > Se min konto på menulinjen).

3. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger.

4. Klik på Tilføj betaling, og angiv derefter den nye betalingsmetode. Klik på OK.

5. Klik på Rediger ud for den gamle betalingsmetode, og klik derefter på Fjern betalingsmetode.

No alt supplied for Image
  6. Hvis du vil, kan du derefter tilføje den gamle betalingsmetode igen med opdaterede faktureringsoplysninger.

Flere måder at administrere dine betalingsmetoder på