Support til Apple Configurator

Apple Configurator til Mac

Brug Apple Configurator til Mac til at installere iPad-, iPhone-, iPod touch- eller Apple TV-enheder i din skole eller virksomhed.

Apple Configurator til iPhone

Læs mere om, hvordan du kan føje en Mac med Apple silicon eller med en Apple T2-sikkerhedschip til Apple School Manager eller Apple Business Manager vha. Apple Configurator på din iPhone.

Få hjælp til Apple Configurator

Find telefonnummeret for dit land eller område, og så forbinder vi dig til en ekspert.