Bevar eller migrer data til Apple Configurator

Læs om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner data fra Apple Configurator.

Du skal muligvis geninstallere macOS på din Apple Configurator-arbejdsstation eller migrere til en ny arbejdsstation. Her kan du læse om, hvordan du sikrer dig, at du kan fortsætte med at føre tilsyn med de samme iOS-enheder.

Sikkerhedskopier dine data

Før du geninstallerer macOS eller flytter til en ny arbejdsstation, skal du sikkerhedskopiere dine Apple Configurator-data:

1. Åbn Apple Configurator på din arbejdsstation.

2. Fra Apple Configurator-menuen skal du vælge "Preferences" (Indstillinger).

3. Klik på "Organizations" (Organisationer).

4. Vælg din organisation, klik på tandhjulsknappentandhjulssymbol, og vælg derefter Eksporter organisation.

5. Indtast en adgangskode for at sikre organisationsarkivet.

6. Indtast et arkivnavn og en placering for at gemme arkivet, og klik derefter på "Save" (Gem).

Opbevar organisationsarkivet et sikkert sted, indtil du er klar til at gendanne dine data.

Gendan dine data

Når du geninstallerer macOS eller konfigurerer din nye arbejdsstation, skal du følge disse trin for at importere dine organisationsdata:

1. Åbn Apple Configurator på din arbejdsstation.

2. Fra Apple Configurator-menuen skal du vælge "Preferences" (Indstillinger).

3. Klik på "Organizations" (Organisationer).

4. Vælg din organisation, klik på tandhjulsknappentandhjulssymbol, og vælg derefter Importer organisation.

5. Vælg det organisationsarkiv, du har gemt, og klik derefter på "Import" (Importer).

6. Indtast den adgangskode, du brugte til at sikre arkivet, og klik derefter på "Submit" (Send).

Nu kan du fortsætte med at føre tilsyn med de enheder, der blev sat op på den oprindelige arbejdsstation.

Sikkerhedskopier andre data

Hvis du har brug for at bevare andre data, såsom oplæg eller iOS-softwarebilleder, skal du sikkerhedskopiere og gendanne disse mapper:

Oplæg eller iOS-softwarebilleder

~/Library/Group Containers/K36BKF7T3D.group.com.apple.configurator/

Indstillinger

~/Library/Containers/com.apple.configurator.ui/

Sikkerhedskopier af enheden

~/Bibliotek/Application Support/MobileSync/Backup/

Oplysninger om enhedsgodkendelser og pardannelse

/var/db/lockdown

~/Library/Keychains/login.keychain-db

Konfigurationsprofiler

Stien vælges, når du gemmer, og kan variere.