Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen

Program til udskiftning af Apple-strømforsyning til stikkontakt

Apple har konstateret, at i meget få tilfælde kan den tobenede Apple-strømforsyning til stikkontakten, der er designet til brug i det europæiske kontinent, Australien, New Zealand, Korea, Argentina og Brasilien, gå i stykker og medføre risiko for elektrisk stød ved berøring. Disse strømforsyninger til stikkontakten blev leveret fra 2003-2015 sammen med Mac og visse iOS-enheder og fulgte også med Apple World Travel Adapter Kit.

Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte alle berørte strømforsyninger til stikkontakter til en ny, redesignet strømforsyning gratis. Vi opfordrer vores kunder til at ombytte berørte dele via processen nedenfor.

Bemærk! Andre strømforsyninger til stikkontakter, herunder dem, der er designet til Canada, Kina, Hongkong, Japan, Storbritannien og USA, samt Apple USB-strømforsyninger er ikke berørt af dette program.

Identificering af din strømforsyning til stikkontakten

Sammenlign din strømforsyning med billederne nedenfor. På en berørt strømforsyning til stikkontakter vises der 4-5 eller ingen tegn på indersiden af den åbning, hvor den sluttes til Apple-strømforsyningen. Redesignede strømforsyninger har en områdekode på tre bogstaver i åbningen (EUR, KOR, AUS, ARG eller BRA).

Berørt
Detaljer om berørte strømforsyninger
Redesignet
Detaljer om redesignede strømforsyninger
Typer af ben på berørte strømforsyninger
Europæisk strømforsyning Koreansk strømforsyning Australsk/argentinsk strømforsyning Brasiliansk strømforsyning
Runde tynde ben,
hælder en smule indad
Runde tykke ben Flade skrå ben Runde tynde ben
Det europæiske kontinent Korea Australien
New Zealand
Argentina
Brasilien

Bemærk! De nævnte lande og regioner er eksempler på steder, hvor strømforsyningen kan bruges. Strømforsyningerne kan muligvis også bruges i andre lande.

Udskiftningsprocessen

Vælg en af nedenstående muligheder. Vi skal kontrollere serienummeret på Mac, iPad, iPhone eller iPod som led i udskiftningsprocessen, så vi beder dig om at finde serienummeret i forvejen. Det er nemt at finde serienummeret på din enhed.

Yderligere oplysninger

Dette program har ingen indflydelse på dine lovbestemte eller garantimæssige rettigheder.

Hvis du mener, du har betalt for en udskiftning på grund af dette problem, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Læs mere om brug af Apple-strømforsyninger, kabler og tobensstik med Apple-produkter.

Oplysningerne gælder pr. 5. februar 2016