Hvis du ikke kan synkronisere til din iPod af ældre generation

En ældre generation af iPods understøtter muligvis ikke videoformater, der understøttes af nyere iPods, iPhones eller iPads.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Når du prøver at synkronisere SD-videoer (Standard Definition) i høj kvalitet til din iPod classic eller iPod nano, får du muligvis vist beskeden "[Dit arkiv]" blev ikke kopieret, fordi SD-video i høj kvalitet ikke er kompatibel med iPod "[enhedsnavn]".

Hvis du vil synkronisere disse videoer, skal du først ændre indstillingerne og derefter downloade videoen igen. Prøv derefter at synkronisere igen.

Sådan skiftes dine indstillinger

1. Åbn iTunes.
  2. Mac-computer: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Overførsler. Hvis du ikke kan se fanen Overførsler, skal du hente den nyeste version af iTunes.
  4. Fjern markeringen af "Hent SD-videoer i høj kvalitet".
  5. Klik på OK.

Slet og download igen

Når du har ændret dine indstillinger, skal du hente videoen igen og herefter prøve at synkronisere igen.

Hvis du har købt videoen i iTunes Store

1. Klik på Videoer i indholdsoversigten til venstre i iTunes-vinduet.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Vis > Vis som > Liste.
  3. Find og vælg den video, du vil synkronisere, og klik derefter på symbolet for Flere indstillinger iTunes-symbol for flere indstillinger med tre blå prikker. Hvis videoen har et HD-symbol ud for titlen, kan du lære her, hvordan du henter en SD-version.
  4. Klik på Fjern overførsel.
  5. Download videoen igen ved at klikke på downloadsymbolet iTunes-symbol for download med blå sky.
  6. Synkroniser videoen til din enhed, når du har downloadet den.

Hvis du oprettede videoen

Videoer, som du har oprettet, er muligvis i et format, der ikke understøttes af din iPod. Følg disse trin for disse videoer:

1. Klik på Videoer i indholdsoversigten til venstre i iTunes-vinduet.
  2. Vælg den video, du forsøger at synkronisere. Fra menulinjen øverst på din computerskærm eller øverst i iTunes-vinduet skal du vælge Arkiv > Konverter > "Opret iPod- eller iPhone-version.”
  3. Synkronisér den nye version til din iPod.