Om iTunes Plus

Lær mere om iTunes Plus, der er et højkvalitetsformat til sange og musikvideoer i iTunes Store.

iTunes Plus er sange og musikvideoer* i højkvalitetsformatet AAC uden DRM-beskyttelse (Digital Rights Management).

Alle sange, der aktuelt kan købes i iTunes Store, er i iTunes Plus. Hvis du tidligere har købt musik med DRM i iTunes Store, kan du muligvis downloade de DRM-frie versioner af dine sange med et iTunes Match-abonnement. Sporene skal fremgå som Matchet eller Købt i kolonnen iCloud-status i dit iTunes-bibliotek. Samme album eller sang skal også stadig være tilgængelig i iTunes Store.

Du kan opgradere din musik til iTunes Plus ved at bruge denne fremgangsmåde på computeren:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Klik på fanen Min musik øverst i iTunes.
  4. Find den sang eller det album, der skal opgraderes.
  5. Tryk på Slettetasten på tastaturet. Klik på Flyt til papirkurv i den viste meddelelse.
  6. Klik på fanen iTunes Store øverst i iTunes.
  7. Klik på Købt under Henvisninger i højre side af iTunes.
  8. Klik på Musik øverst til højre i iTunes.
  9. Find den sang eller det album, der skal opgraderes.
  10. Du kan downloade den nye version ved at klikke på symbolet iCloud-overførsel   på sangen eller albummet.

*Hvis du vil downloade musikvideoer i iTunes Plus, skal du fravælge "Hent SD-videoer i høj kvalitet" i iTunes-indstillinger. SD-videoer i høj kvalitet er ikke kompatible med ældre iPod-generationer og er desuden DRM-beskyttet.