Tauler Veus de la Utilitat VoiceOver que mostra la configuració de la veu per als següents idiomes: anglès, francès i japonès.

Treballar com t’agrada

Vols utilitzar veus diferents en idiomes diferents? O potser vols canviar la manera com navegues per les pàgines web? Fes servir la Utilitat VoiceOver per personalitzar les funcions de VoiceOver.

Com fer servir la Utilitat VoiceOver

Llista de gestos de VoiceOver i les ordres corresponents al controlador del trackpad de la Utilitat VoiceOver.

Utilitzar gestos familiars

VoiceOver del macOS utilitza molts dels gestos que ja coneixes de l’iOS i l’iPadOS. Per exemple, toca el trackpad per escoltar l’ítem al cursor de VoiceOver.

Com utilitzar gestos de VoiceOver

Pàgina web del Safari al cursor de VoiceOver i rotor de VoiceOver amb l’opció Capçaleres.

Navegar per Internet de manera més fàcil

VoiceOver ofereix diverses maneres de navegar per pàgines web, per exemple, pots navegar per pàgines web amb enllaços, capçaleres, punts de finestra o punts de referència.

Com navegar per pàgines web

Tauler braille que mostra què hi ha al cursor de VoiceOver en una pàgina web. Tauler braille que mostra punts simulats de braille de color groc, amb el text corresponent sota els punts.

Braille Plug and Play per no haver d’esperar

Com que VoiceOver és compatible amb més de 100 pantalles Braille actualitzables, pots connectar o sincronitzar una pantalla, o fins i tot diverses pantalles, i ja podràs començar.

Com utilitzar VoiceOver amb pantalles braille

Per explorar el manual de VoiceOver, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport d’Accessibilitat de Mac.