Pantalla bloquejada amb una barra a la part inferior que indica que pots lliscar un dit cap amunt des de la vora inferior.

Saluda el futur

Coneix l’iPhone 11, iPhone 11 Pro i l’iPhone 11 Pro Max. Aprèn gestos intuïtius, fes servir la teva cara com a contrasenya i descobreix tot allò que és possible amb la increïble càmera ultraampla.

Et presentem la pròxima generació d’iPhone

La pantalla de la càmera en mode Foto, amb els altres modes a esquerra i dreta a sota del visor. Els botons de flaix, mode nit i Live Photo són al capdamunt de la pantalla. A sota dels modes de la càmera hi ha, d’esquerra a dreta, una miniatura d’imatge per accedir a les fotos i vídeos, el botó de l’obturador i el botó per canviar de càmera.

Una càmera per a totes les fotos

Fes servir l’iPhone per fer bones fotos en qualsevol situació. Des d’una foto espontània fins a un retrat amb qualitat d’estudi; podràs fer totes les teves fotos amb la càmera de l’iPhone.

Fer bones fotos amb l’iPhone

Pantalla de l’app Fotos. Estan seleccionades la pestanya Fotos i la vista mesos. Es mostren dos esdeveniments d’abril del 2019: “Tomba de Humāyūn” i “Ciutat de Mèxic”.

Fes un viatge amb l’iPhone

L’iPhone fa que viatjar sigui més fàcil que mai. Pots explorar llocs abans d’anar-hi, consultar informació de l’aeroport, tenir organitzades les teves targetes de crèdit i passis de viatge, i reviure els records en tornar a casa.

Canvia la manera com viatges

Pantalla resum a l’app Salut que mostra els ressaltats dels passos fets aquell dia. El ressaltat diu: “Per ara, estàs fent més passos que de costum”. A sota del ressaltat hi ha un gràfic que mostra els 4.028 passos que ha fet l’usuari fins ara durant el dia actual, en comparació amb els 2.640 passos fets a la mateixa hora del dia anterior. A sota del gràfic hi ha informació sobre els minuts d’atenció plena. El botó Resum es troba a l’angle inferior esquerre, i el botó Explorar a l’angle inferior dret.

Comença a adquirir hàbits saludables

L’iPhone et pot ajudar a fer un seguiment de les dades sobre la teva salut i patrons d’activitat, viure més en el present i iniciar una rutina per anar a dormir.

Fer un seguiment dels els objectius de salut i benestar

Per explorar el manual de l’iPhone, fes clic a “Taula de continguts”, a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’iPhone.