La pantalla de la càmera en mode Foto, amb els altres modes a esquerra i dreta a sota del visor. Els botons de flaix, mode nit, els controls de la càmera i Live Photo són al capdamunt de la pantalla. A sota dels modes de la càmera, d’esquerra a dreta, hi ha el botó visor de fotos i vídeos, el botó per fer una foto i el botó selector de la càmera posterior.

Fes fotos espectaculars

Fes servir l’iPhone per fer bones fotos en qualsevol situació. Des d’una foto espontània fins a un retrat amb qualitat d’estudi; podràs fer totes les teves fotos amb la càmera de l’iPhone.

Aprèn com fer fotos i vídeos increïbles

Pantalla d’inici que mostra un fons personalitzat, els widgets de Mapes i Calendari, i les icones d’altres apps.

Al teu gust

Personalitza el fons de la pantalla d’inici, afegeix-hi widgets per veure informació important d’un cop d’ull, organitza les teves apps i moltes coses més.

Personalitzar la pantalla d’inici de l’iPhone

Una trucada en grup del FaceTime amb cinc participants, inclòs l’organitzador. Cada participant apareix en un requadre individual.

Mantén el contacte

Fes servir l’iPhone per connectar amb els amics i familiars de maneres noves.

Amb l’iPhone estaràs connectat

Pantalla resum a l’app Salut que mostra l’estadística dels passos fets aquell dia. El missatge destacat diu el següent: “Els últims 7 dies has caminat una mitjana de 10.469 passos diaris”. El gràfic que hi ha a sobre del missatge destacat mostra que el dia actual s’han fet 5.094 passos. El botó Resum es troba a l’angle inferior esquerre, i el botó Explorar a l’angle inferior dret.

Cuida’t

L’iPhone et pot ajudar a fer un seguiment de les dades sobre la teva salut i patrons d’activitat, iniciar una rutina per anar a dormir i molt més.

Fer un seguiment sobre la salut i el benestar amb l’iPhone

Per explorar el manual d’usuari de l’iPhone, fes clic a “Taula de Continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca. També pots descarregar el manual de l’app Llibres (on estigui disponible).