Uppgradera till macOS High Sierra

macOS High Sierra är redo för framtidens innovationer med ny teknik som ser till att det blir snabbare och mer pålitligt. Och uppdateringen förbättrar funktioner och program du använder varje dag.

Skaffa uppgraderingen

Läs om hur du säkerhetskopierar din Mac-dator och sedan hämtar macOS High Sierra från Mac App Store.

Nyheter i macOS High Sierra

macOS High Sierra är redo för framtidens innovationer med ny teknik som ser till att det blir mer pålitligt och svarar snabbare. Och uppdateringen förbättrar funktionerna och programmen du använder varje dag.

Fler macOS-resurser

Få hjälp med att använda macOS, flytta innehåll till en ny Mac-dator med mera.