Support för Keynote

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för Keynote.

Läs om nyheter i Keynote för Mac och iOS

Former, kommentarstrådar, automatisk korrigering i appar – och mycket mer.

Få hjälp med Keynote

Skapa och ändra Keynote-presentationer på Mac, iCloud.com och på iPhone och iPad. Om du vill veta hur du gör något i Keynote kan dessa användarhandböcker hjälpa dig.

Mer information

iWork-forum

Hitta lösningar för Pages, Numbers och Keynote i våra iWork-forum.

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med Keynote

Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning åt dig.