Inställningspanelen App Store

Ställ in hur App Store ska uppdatera datorn och programmen. Du öppnar inställningspanelen App Store genom att välja Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på App Store.

Öppna inställningspanelen App Store åt mig

Leta efter uppdateringar automatiskt

Låt datorn leta efter uppdateringar automatiskt.

Hämta nya uppdateringar i bakgrunden

Låt datorn hämta uppdateringar utan att fråga dig.

Installera programuppdateringar

Låt datorn installera uppdateringar automatiskt.

Installera macOS-uppdateringar

Låt datorn installera macOS-uppdateringar automatiskt.

Installera systemfiler och säkerhetsuppdateringar

Låt datorn installera systemfiler och säkerhetsuppdateringar automatiskt.

Hämta automatiskt program som köpts på andra Mac-datorer

Låt datorn hämta program som du har köpt i Mac App Store på andra Mac-datorer.

Du måste vara inloggad på Mac App Store med samma Apple-ID som användes när programmen köptes.

Visa uppdateringar eller Kontrollera nu

Klicka på Visa uppdateringar om du vill se vilka uppdateringar som är tillgängliga i Mac App Store.

Klicka på Kontrollera nu för att leta efter uppdateringar.

Köp och köp inuti program

Ställ in datorn så att du alltid måste ange ett lösenord vid köp inuti program eller att tillåta köp under en kvart efter den senaste gången lösenordet angavs och sedan fråga efter lösenordet igen.

Kostnadsfria hämtningar

Välj om du vill att datorn ska fråga efter ett lösenord för kostnadsfria hämtningar.

Mer information om App Store finns i Hitta, köpa och hämta program.