Hemskärmen på iPad. Upptill på skärmen finns appwidgetarna för Klocka, Hitta, Väder, Bilder och Kalender.

Gör den till din egen

Välj bakgrundsbild på hemskärmen, lägg till appwidgetar för att ha viktig information nära till hands och designa din egen Memoji. Du kan anpassa iPad på så många olika sätt.

Gör din iPad personligare

Ett FaceTime-gruppsamtal i FaceTime-appen.

Håll kontakten

Använd iPad till att dela upplevelser och skapa kontakter på nya sätt.

Fortsätt vara ansluten

iPad är i liggande läge med appen Anteckningar öppen. I det övre vänstra hörnet skriver du in #familj i sökfältet. Under sökfältet visas sökträffarna och den markerade anteckningen är öppen till höger på skärmen. I det övre högra hörnet av anteckningen finns knappar för checklista, kamera, visa handskriftsverktyg, anteckningsåtgärder och ny anteckning. I det övre vänstra hörnet av anteckningen finns helskärmsknappen.

Göra mer med Anteckningar

Lär dig hur du skapar en snabbanteckning från alla skärmar, lägger till bilder, arbetar tillsammans och ordnar anteckningar med taggar.

Skriv suveräna anteckningar

Om du vill utforska iPad Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).