Hemskärmen på iPad. Till vänster på skärmen finns vyn Idag med widgetarna Kalender, Anteckningar, Bilder och Påminnelser.

Gör den till din egen

Byt bakgrundsbilden på hemskärmen och låsskärmen, lägg till widgetar, skapa en egen Memoji och ställ in ett schema för mörkt läge.

Gör din iPad personligare

En teckning och ett handskrivet recept i en anteckning i appen Anteckningar. Receptets rubrik överst på skärmen är markerad. Längst ned på skärmen visar verktygsfältet den färg som är vald för att ändra den markerade handskrivna texten.

Använda Apple Pencil med Anteckningar

Läs om hur du snabbt skapar anteckningar från låsskärmen, ritar perfekta linjer och former och gör mer med handskriven text än någonsin.

Anteckna med iPad

Skärmen Titta nu visar knappar för Filmer, TV-program, Sport och Barn i den övre raden. Raden Nästa visas i mitten ovanför raden Missa inte. Från vänster till höger längs nederkanten finns flikarna Titta nu, Bibliotek och Sök.

Underhållning till hands

Titta ikapp en TV-serie, sjung med i dina favoritlåtar, upptäck en podcast eller försjunk i en god bok.

Varva ned med iPad

Om du vill bläddra i iPad Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).