Skärmen Hej som visas när du först slår på iPad.

Komma igång

Ställ in några grundläggande funktioner innan du börjar använda din nya iPad.

Grundläggande inställning

iPad-låsskärmen med en bild av jorden som fyller skärmen. Till vänster finns widgetar för Klocka, Kalender, Påminnelser, Väder och Apple Pencil-batteriet.

Lägga till en personlig touch

Du kan återspegla din personliga stil och intressen genom att anpassa iPad som du vill. Anpassa låsskärmen, lägg till widgetar på hemskärmen, justera textstorleken och annat.

Anpassa iPad som du vill ha den

Ett FaceTime-gruppsamtal med fyra deltagare. I nedre vänstra hörnet finns FaceTime-reglagen, inklusive knapparna Högtalare, Kamera, Ljud av, Dela och Avsluta. Uppringarens bild visas i en liten rektangel i nedre högra hörnet.

Hålla kontakten

Med iPad kan du enkelt nå de personer som är viktiga för dig. Starta konversationer i Meddelanden och ring FaceTime-samtal. Ni kan till och med titta på filmer och lyssna på musik tillsammans.

Hålla kontakten med släkt och vänner

En iPad-skärm med Blickfång aktiverat. De aktuella fönstren finns i mitten av skärmen, och andra senaste appar finns i en lista till vänster på skärmen.

Multitaska med iPad

Läs om hur du kan arbeta med flera appar samtidigt och växla mellan de appar du använder mest.

Anpassa arbetsytan

En Freeform-tavla med teckningar av växter och teckningsverktyg längst ned.

Öka kreativiteten

Upptäck nya sätt att uttrycka dig med Apple Pencil.

Gör mer med Apple Pencil

Skärmen Skapa ett barnkonto med fält för barnets förnamn, efternamn och födelsedatum.

Ställa in funktioner för barn

När du anser att ditt barn är redo för en egen iPad kan du skapa ett Apple‑ID åt barnet och lägga till det i familjedelning, vägleda användningen med föräldrakontroll och ställa in andra barnvänliga funktioner.

Anpassa iPad åt barn

Om du vill utforska iPad Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet.