Läs om hur du använder Meddelanden

Använd Meddelanden för att skicka och ta emot textmeddelanden, bilder, videor, personliga effekter med mera – på alla dina iPhone-, iPad-, iPod touch- och Apple Watch-enheter.

Komma igång med Meddelanden

Anpassa dina meddelanden

Med iOS 10 kan du nu skicka mer uttrycksfulla och animerade meddelanden på iPhone, iPad och iPod touch. Lägg till nya effekter, skisser samt större emoji till dina konversationer. Du kan även använda appar från tredje part för att skapa och dela innehåll direkt i Meddelanden.