Kundestøtte for Mail

Sjekke innstillingene for Mail

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så bekrefter vi Mail-innstillingene dine.

Gyldige inndata Ugyldige inndata
Oppgi en e-postadresse som er riktig formatert. Innstillingene for e-postleverandøren din i Mail er ikke kjent. Ta kontakt med leverandøren din for å få riktige innstillinger.
Innstillingene for Mail ble funnet.

Server for innkommende e-post

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Server for utgående e-post

Server for utgående e-post (Mac OS)

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Server for innkommende e-post

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Server for utgående e-post (iOS)

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Merk: Apple kan innhente og bruke domeneadressen din (dvs. yahoo.com, gmail.com osv.) med formål om å forbedre produktene og tjenestene våre. Ellers vil den fullstendige e-postadressen din ikke bli lagret eller brukt av Apple eller delt med andre enheter.

Få hjelp med Mail

Legg til en e-postkonto på iOS-enheten din

Du kan konfigurere en e-postkonto i Mail-appen på iPhone eller iPad automatisk eller manuelt. Finn ut hvilket alternativ som er best for deg.

Endre standard e-postprogram

Du kan velge hvilken app som åpnes når du klikker på en kobling til en e-postadresse.

Les mer om Hide My Email og iCloud+

Finn ut hvordan du genererer unike, tilfeldig genererte e-postadresser som videresender e-post til innboksen din som en del av iCloud+-abonnementet ditt.

Brukerhåndbok for Mail

Finn ut mer om de nyeste funksjonene og hvordan du bruker Mail for Mac, iPhone og iPad.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål, og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.