Velg riktig e-postleverandør når du legger til en konto i Mail

Kontoleverandørens navn samsvarer kanskje ikke med slutten av e-postadressen din. Finn ut hvilken leverandør du skal velge når du konfigurerer kontoen din i Mail.

Hvilken e-postleverandør dekker e-postadressen din

Når du legger til en e-postkonto i Mail på iOS, iPadOS eller macOS, kan du velge i en liste over eksterne e-postleverandører.

• iCloud inkluderer e-postkontoer som slutter med icloud.com, me.com eller mac.com.

• Microsoft Exchange inkluderer e-postkontoer som slutter med onmicrosoft.com. Dette kan også være den riktige e-postleverandøren hvis du har en Exchange-basert bedrifts-e-postkonto.

• Google inkluderer e-postkontoer som slutter med gmail.com.

• Yahoo! inkluderer e-postkontoer som slutter med yahoo.com.

• Aol. inkluderer e-postkontoer som slutter med aol.com, aim.com og verizon.net.

• Outlook.com er bare tilgjengelig når du legger til en konto i iOS, og inkluderer e-postkontoer som slutter med outlook.com, hotmail.com eller live.com.

Du kan legge til e-postkontoer fra Gmail, Outlook eller andre leverandører på iPhone via Innstillinger > Mail > Kontoer.

Når du legger til en e-postkonto i Mail på Mac, velger du Microsoft Exchange for både e-postkontoer som slutter med onmicrosoft.com og kontoer som slutter med outlook.com, hotmail.com eller live.com. Du velger også dette alternativet i macOS hvis du har en Exchange-basert bedrifts-e-postkonto.

Hvis du vil legge til en annen e-postadresse, velger du Annet og angir e-postinnstillingene dine manuelt om nødvendig.