Sikkerhetskopier Mac-maskinen din

Det er enkelt og viktig å sikkerhetskopiere Mac-maskinen din. Vi anbefaler det for alle.

Sikkerhetskopier automatisk

Mac-maskinen kommer med programvare for å gjøre sikkerhetskopiering enklere. Bare slå på Time Machine, og koble til en ekstern stasjon. Med Time Machine opprettes det automatisk sikkerhetskopieringer av alt, slik at du kan gjenopprette enkeltfiler eller hele systemet ditt fra sikkerhetskopiene.

Andre metoder for sikkerhetskopiering

Hvor mye lagringsplass trenger jeg for å sikkerhetskopiere?

For å se størrelsen på en bestemt fil eller mappe klikker du på den én gang, og deretter trykker du på Kommando-I. For å se lagringsinformasjon om Mac-maskinen din, klikker du på Apple-menyen øverst til venstre på skjermen. Velg Om denne maskinen, og klikk på Lagring-fanen. Når du sikkerhetskopierer med Time Machine, er det lurt å bruke en stasjon som har minst dobbelt så mye lagringsplass som Mac-maskinen din.

Relaterte emner

Forum for macOS

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med Mac-sikkerhetskopier

Få hjelp på chat, telefon eller e-post. Du kan også avtale en reparasjon eller opprette en Genius Bar-avtale.