Sikkerhetskopier Mac

Det er viktig og enkelt å sikkerhetskopiere Mac. Vi anbefaler alle å gjøre det.

Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer Mac

Hvor mye lagringsplass trenger jeg for å sikkerhetskopiere?

For å se størrelsen på en bestemt fil eller mappe klikker du på den én gang, og deretter trykker du på Kommando-I. Hvis du vil se informasjon om lagringsplassen på Mac, klikker du på Apple-menyen øverst til venstre på skjermen. Velg Om denne maskinen, og klikk på Lagring-fanen. Når du sikkerhetskopierer med Time Machine, er det lurt å bruke en stasjon som har minst dobbelt så mye lagringsplass som Mac.

Relaterte emner

macOS-forum

Få mer hjelp

Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere Mac

Vi finner de beste kundestøttealternativene for deg.