Gjør Mac klar for service

Beskytt informasjonen din, og spar tid ved å følge disse trinnene før du får utført service på Mac.

Opprett en sikkerhetskopi

Det er viktig å opprette en sikkerhetskopi som en del av det å gjøre Mac klar for service. Med Time Machine er det enkelt å sikkerhetskopiere og gjenopprette alle filene dine, og andre metoder for sikkerhetskopiering er også tilgjengelige. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer Mac

Avtal service

Velg mellom servicealternativene som er tilgjengelige i området ditt: Avtal tid i en Apple Store-butikk, finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør, eller avtal innsendingsservice. Avtal service for Mac.

Samle informasjonen din

Hvis du fremdeles har kvitteringen, tar du den med deg til servicestedet. Det kan også hende at du trenger passordet for Apple-ID-en din og en form for legitimasjon, for eksempel førerkort, pass eller annen offentlig utstedt ID.

Du bør vite navnet på og passordet for macOS-brukerkontoen din, i tilfelle du må logge på Mac på servicestedet. Og hvis du bruker et firmwarepassord, må du slå det av før servicen finner sted.

Samle produktene dine

Ta med Mac, strømkabelen og alt tilbehør du trenger hjelp med.

Hvis du har avtalt innsendingsservice, følger du bare veiledningen du fikk for innpakning og sending.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte for å få mer informasjon.