Macer med Apple-chip

Fra og med visse modeller introdusert i slutten av 2020, begynte Apple å gå over fra Intel-prosessorer til Apple-chip på Macer.

Macer med Apple-chip:

• MacBook Pro lansert i 2021 eller nyere, samt MacBook Pro (13-tommers, M1, 2020)

• MacBook Air lansert i 2022 eller nyere, samt MacBook Air (M1, 2020)

• iMac lansert i 2021 eller nyere

• Mac mini lansert i 2020 eller nyere

• Mac Studio lansert i 2022 eller nyere

• Mac Pro lansert i 2023

På Macer med Apple-chip viser Om denne maskinen et element merket Chip, etterfulgt av navnet på chipen:

No alt supplied for Image

For å åpne Om denne maskinen velger du Apple-menyen  > Om denne maskinen.

På Macer med Intel-prosessor viser Om denne maskinen et element merket Prosessor, etterfulgt av navnet på en Intel-prosessor. En Mac med Intel-prosessor er også kjent som en Intel-basert Mac.