HomePod-kundestøtte

Kom i gang

Bruk HomePod som en interkom

Hvis du har to eller flere HomePod- eller HomePod mini-høyttalere, kan du sende interkom-meldinger mellom rommene i huset ditt.

Konfigurer et hjemknutepunkt

Konfigurer et hjemknutepunkt for å styre HomeKit-tilbehøret ditt eksternt, gi tilgang til personer du stoler på og automatisere tilbehør.

Bruk Siri

Styr hjemmet ditt

Med Siri kan du slå på lys, justere termostaten og styre alt HomeKit-tilbehøret ditt.

Konfigurer stemmegjenkjenning

Siri på HomePod og HomePod mini kan gjenkjenne opptil seks personer og respondere på personlige forespørsler om musikk, meldinger, påminnelser og mer.

Identifiser statuslys

Finn ut hva de forskjellige statuslysene på toppen av HomePod og HomePod mini betyr.

Gjør mer med Siri

Legg planer, hold deg oppdatert og få svar på vanlige spørsmål.

Fyll hjemmet ditt med lyd

Lytt til musikk

Med Apple Music kan Siri spille av all favorittmusikken din og til og med hjelpe deg med å oppdage noe nytt.

Konfigurer en hjemmekino

Bruk HomePod eller et par i stereo med Apple TV 4K for å skape en kinoopplevelse hjemme.

Strøm lyd med AirPlay

Med AirPlay kan du strømme musikk, podkaster og mer til HomePod og HomePod mini og andre AirPlay-aktiverte enheter.

Få stereolyd

Du kan skape stereolyd ved å sette opp to HomePod eller HomePod mini-høyttalere i samme rom.

Ressurser

Brukerhåndbok

Finn ut mer om funksjonene og oppdag alt HomePod og HomePod mini kan gjøre.

Service og reparasjon

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og prissetting.

Det er ikke noe problem med AppleCare+

Få ubegrensede antall reparasjoner med dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.