Konfigurer hjemmekinolyd med HomePod eller HomePod mini og Apple TV 4K

Bruk en HomePod, HomePod mini eller et stereopar med Apple TV 4K for å skape en kinoopplevelse med Dolby Atmos eller surroundlyd i hjemmet.

Dette trenger du

HomePod mini støtter ikke surroundlyd med Dolby Atmos 5.1 eller 7.1.

Konfigurer hjemmekinolyd

1. Tilordne Apple TV og HomePod eller HomePod mini til det samme rommet i Home-appen. Hvis du vil bruke to HomePod- eller to HomePod mini-høyttalere, lager du et stereopar, og deretter tilordner du stereoparet til samme rom som Apple TV i Hjem-appen.

2. Slå på Apple TV. Du vil få spørsmålet Bruk HomePod-høyttalere som Apple TV-høyttalere?

3. Velg Bruk som TV-høyttalere for å slå på hjemmekinolyd.

tvOS-skjermbilde som viser forespørselen Bruk HomePod-høyttalere som Apple TV-høyttalere

Hvis du ikke ser oppsettskjermen

Du kan slå på hjemmekinolyd manuelt med Apple TV eller iPhone eller iPad.

• Med Apple TV: Fra Hjem-skjermen på Apple TV velger du Innstillinger > Video og lyd > Lydutgang. Velg HomePod eller stereoparet du vil bruke til hjemmekinolyd.

• Med iPhone eller iPad: I Hjem-appen trykker og holder du på Apple TV, og deretter ruller du nedover og trykker på Standard lydutgang. Velg HomePod eller stereoparet du vil bruke til hjemmekinolyd.