Identifiser statuslysene på HomePod og HomePod mini

Øverst på HomePod (2. generasjon) og HomePod mini er det lys som endrer farge etter hva du gjør på HomePod-høyttaleren. Du kan se følgende.

Statisk, hvitt lys

Hvitt, blinkende lys

Hvitt, pulserende lys

Hvitt, spinnende lys

Flerfarget lys

Oransje, blinkende lys

Grønt, pulserende lys

Rødt, spinnende lys

Statisk, hvitt lys

Et kontinuerlig, hvitt lys vises øverst på en HomePod-høyttaler

Hvis det vises et kontinuerlig, hvitt lys øverst på HomePod eller HomePod mini, betyr det at HomePod-høyttaleren spiller av lyd.

Hvis du ikke hører lyd, må du skru opp volumet.

Hvitt, blinkende lys

Et hvitt lys slår seg av og på gjentatte ganger øverst på en HomePod-høyttaler

Hvis et hvitt lys slår seg av og på gjentatte ganger øverst på HomePod eller HomePod mini, kobler du HomePod-høyttaleren fra strømmen, venter 15 sekunder og kobler den til igjen.

Hvis det hvite lyset fortsetter å blinke, må du tilbakestille HomePod-høyttaleren.

Hvis det hvite lyset fortsetter å blinke etter at HomePod-høyttaleren er tilbakestilt, må du kontakte Apple-kundestøtte for å avtale reparasjon.

Hvitt, pulserende lys

Et kontinuerlig, hvitt lys pulserer øverst på en HomePod-høyttaler

Hvis et kontinuerlig, hvitt lys pulserer øverst på HomePod eller HomePod mini, er HomePod-høyttaleren klar for konfigurering.

Lås opp iPhone eller iPad, og hold den ved siden av HomePod-høyttaleren for å fortsette konfigureringen.

Hvitt, spinnende lys

Et hvitt lys beveger seg i en sirkel rundt toppen av en HomePod-høyttaler

Hvis et hvitt lys beveger seg i en sirkel rundt toppen av HomePod eller HomePod mini, er HomePod-høyttaleren i ferd med å slå seg på, eller så oppdateres programvaren.

Hold HomePod-høyttaleren tilkoblet mens den oppdateres.

Flerfarget lys

Et flerfarget lys vises øverst på en HomePod-høyttaler

Hvis det vises et flerfarget lys øverst på HomePod eller HomePod mini, betyr det at Siri lytter, tenker eller svarer.

Oransje, blinkende lys

Et oransje lys slår seg av og på gjentatte ganger øverst på HomePod mini

Hvis et oransje lys slår seg av og på gjentatte ganger øverst på HomePod mini, er HomePod mini koblet til en datamaskin, eller den er koblet til en strømadapter som ikke er klassifisert for 20 W (9 V ⎓ 2,22 A).

Koble HomePod mini til strøm med en 20-watts adapter (9 V ⎓ 2,22 A).

Grønt, pulserende lys

Et kontinuerlig, grønt lys pulserer øverst på en HomePod-høyttaler

Hvis et kontinuerlig, grønt lys pulserer øverst på HomePod-høyttaleren, har du overført en telefonsamtale til HomePod.

Rødt, spinnende lys

Et rødt lys beveger seg i en sirkel rundt toppen av en HomePod-høyttaler

Hvis et rødt lys beveger seg i en sirkel rundt toppen av HomePod eller HomePod mini, holder du på å tilbakestille HomePod-høyttaleren.

Vent til tilbakestillingen er ferdig, og konfigurer HomePod-høyttaleren på nytt.